Program de vânzare abonamente

CSM Ceahlăul Piatra Neamț anunță programul de vânzare abonamente pentru aceste ultime zile ale săptămânii în curs. Astfel, doritorii pot merge la stadion (intrarea dinspre Cimitirul Eroilor) și pot achiziționa abonamente la jocurile pe care echipa noastră le va disputa în Liga 2 și Cupa României.

Joi, 17 august, și vineri, 18 august, abonamente se pot cumpăra în intervalul orar 17:30 – 20:00. În ziua de sâmbătă, 19 august, punctul de vânzare este deschis între ora 10:00 și ora 14:00.

CSM Ceahlăul Piatra Neamț vine în sprijinul suporterilor pensionari și anunță că toți aceștia care vor să cumpere abonamente vor primi reducere de 50%. Abonamentele reduse la preț pentru pensionari sunt cu locuri la Tribuna 1 (Sector A) și Tribuna 2. Pentru a intra în posesia unui abonament, o persoană trebuie să prezinte la cumpărare cuponul de pensie și cartea de identitate.

De asemenea, așa cum am mai anunțat, CSM Ceahlăul Piatra Neamț vine și în sprijinul tinerilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani. Astfel, toți aceia care au împlinit 14 ani, dar care nu au împlinit 18 ani, vor putea achiziționa abonamente pentru întregul sezon competițional la jumătate de preț doar dacă sunt la Tribună 2, Sector J și Sector O. Pentru ambele cazuri prezentate mai sus, costul unui abonament este de 125 lei.

Hai CSM Ceahlăul!