Un egal cât o înfrângere

CSM Ceahlăul și CSM Bacău au remizat în partida disputată la Piatra Neamț în ziua de sâmbătă, 2 octombrie 2021, în cadrul etapei a VI-a a Ligii 3, Seria 1. Scorul final al disputei a fost 1-1 (0-0), golurile fiind marcate de Pîntea (62) și, respectiv, Antal (56).
Partida s-a disputat conform așteptărilor, cu echipa noastră dominând teritorial și câutând să desfacă apărarea băcăuană și cu oaspeții jucând ”închis” și căutând mereu să dea lovitura pe contraatac. Ritmul partidei a fost însă unul lent, ceea ce a convenit foarte mult celor de la CSM Bacău.

În prima repriză, CSM Ceahlăul putea deschide scorul în mintul 22, dar de la ”punctul cu var” Cătălin Ștefănescu nu a reușit să înscrie, portarul Robert Dogaru fiind cel care a parat șutul mijlocașului nostru. Același fotbalist pietrean și-a mai încercat șansa (39), dar fără succes, pentru ca Daniel Preda (43) să șuteze spectaculos și în același timp foarte periculos de la mare distanță pentru un plonjon salvator al lui Alexandru Barna.
După pauză s-au marcat și golurile. Norbert Antal a transformat în gol un contraatac purtat de el pe partea stângă (54, 0-1), după care Răzvan Pîntea a punctat cu un șut din marginea careului mare, la colțul lung, în urma unei mingi în adâncime trimisă de Cristian Copoț-Barb. Minutul 74 a fost al ratării lui Tăbăcariu, care a șutut ”afară” din interiorul careului, iar în minutul 85, Botezatu a trimis o ghiulea de la 20 de metri lateral dreapta, al colțul scurt, sub transversală, dar Dogaru a respins în corner.

Pentru echipa noastră urmează partida de la Știința Miroslava, echipă care nu a început nici ea bine campionatul, care s-a despărțit de antrenorul Cristian Popovici, dar care ne-a eliminat în turul II al Cupei României în urma loviturilor de departajare.