CSM Ceahlăul, succes clar cu Hușana

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a reușit o victorie cu 4-0 (1-0) împotriva celor de la ACS Hușana Huși în etapa a II-a a Ligii 3, Seria 1. Scorul scutește de orice comentariu și chiar reflectă realitatea din teren. CSM Ceahlăul a dat tonul partidei, a jucat foarte exact în toate compartimentele și nu a greșit pe întreaga durată a jocului. În acest condiții, cu multă încredere în propriile soluții, echipa noastră a făcut ca adversarul să nu poată decât să ne recunoască superioritatea la final.

Partida disputată pe Terenul II al Stadionului Municipal Ceahlăul a început cu echipa gazdă controlând bine zona mediană și împingând jocul spre poarta vasluiană. Iar ocaziile nu au încetat să apară. Moroșanu (2), Ștefănescu (5) și Botezatu (27, 30) au expediat șuturi periculoase de la distanță, dar nu printr-un astfel de procedeu au deschis scorul ai noștri. Ștefănescu a pătruns în stânga și a centrat în careul advers, iar Nemțeanu (FOTO) i-a luat fața unui adversar și a lovit mingea puternic cu capul pentru golul de 1-0. Era minutul 32 și CSM Ceahlăul convertea în gol dominarea de până atunci. Până în minutul 45 jocul nu a mai ”produs” ceva spectaculos, dar pe o ”contră” Hușana putea egala. Agrigoroaiei a centrat din stânga, iar Viorică a tras paralel cu poarta de la mai puțin de un metru de linia porții nemțene. La poarta cealaltă, Vîlea a șutat și el periculos înainte de pauză fără succes însă.

După revenirea de la cabine, Hușana a revenit mai viguroasă, a ratat egalarea în minutul 49 (n.n. bară în urma unui corner) și a fost din nou ”domolită” de prestația unui adversar la fel de concentrat și dornic de victorie. Barb (58) l-a încercat pe Manole, însă bucuria noastră s-a consemnat din nou în minutul 59. Noul intrat Istrati a pus presiune pe adversarii care au pasat tot în spate spre portar, a furat balonul și a marcat pentru 2-0. De aici jocul a curs doar spre poarta Hușanei. Istrati și-a mai trecut în cont două ocazii (67, 71), după care Manole a ”scos” la trasorul lui Barb (72). Din cornerul rezultat a înscris ultimul venit, Ionuț Ursu (3-0), din centrarea lui Ștefănescu. 4-0 s-a făcut după o minge recuperată de ia noștri la mijlocul terenului, Nemțanu a sprintat pe dreapta și a pasat decisiv pentru reușita lui Șter (78).

Pentru noi urmează o deplasare la Bucovina Rădăuți, jocul fiind programat pe 11 septembrie 2021, de la ora 17:00.