Meci dificil la Miroslava

CSM Ceahlăul Piatra Neamț înfruntă Știința Miroslava într-o partidă programată în etapa 7 a Ligii 3, Seria 1, mâine de la ora 15:00. Pentru echipa noastră este momentul unei reveniri la forma de la începutul sezonului.
Cât privește situația echipei noastre, se poate spune că au existat frământări încă de la finalul partidei cu CSM Bacău. De atunci s-a decis schimbarea antrenorului principal, iar după rezilierea contractului cu Costel Ilie a fost numit în funcție Gabriel Rădulescu.

Revine pentru acest meci fundașul dreapta Daniel Moroșanu, suspendat pentru partidele cu Șomuz Fălticeni și CSM Bacău după eliminarea din jocul cu Dante Botoșani, dar se va putea conta la capacitate maximă și pe Ionuț Ursu, Sorin Tăbăcariu și Cristian Jalbă. Ionuț Ursu s-a accidentat la Fălticeni și nu a jucat cu CSM Bacău, Sorin Tăbăcariu ar putea juca primul său meci ca titular în campionat în sezonul actual, la fel cum și Cristi Jalbă ar putea intra.
”Băieții au înțeles momentul dificil și împreună suntem hotărâți să facem un joc bun care să ne aducă victoria ! Hai Ceahlăul !!!”, a declarat noul antrenor principal al formației noastre, Gabriel Rădulescu.

Dacă echipa noastră a câștigat două puncte în ultimele patru runde, și este pe locul 5 cu 8 puncte, de partea cealaltă, nici Știința Miroslava nu se află într-o situație mult mai bună. Ieșenii au acumulat șase puncte, dar cinci dintre acestea în ultimele trei partide în care au învins la Pașcani și au remizat fără gol în meciurile cu Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți.