Adrian Șter a semnat cu CSM Ceahlăul

CSM Ceahlăul Piatra Neamț are un nou atacant în lot, gata de a debuta pentru echipa noastră. Adrian Șter a acceptat oferta venită de la Piatra Neamț și va juca pentru formația noastră în următoarele două sezoane fotbalistice. Adrian Șter are 23 de ani și este originar din Baia Mare. Acolo a început fotbalul, la juniori, după care a făcut parte din echipele juvenile ale celor de la CFR Cluj Napoca. Pentru echipa a doua a actualei campioane a României a evoluat și-n Liga 3.
A îmbrăcat apoi tricourile echipelor FC U Craiova (Liga 3; echipă nou-promovată în Liga 1 în 2021), Minerul Baia Mare, iar în sezonul 2020-2021 a fost la Sibiu, la FC Hermannstadt. A avut patru apariții în Liga 1, dar a evoluat în 17 meciuri pentru ”satelit” pentru care a marcat și 11 goluri.

Adrian Șter, atacant CSM Ceahlăul:
”Mă bucur că mă aflu astăzi aici. Singurul meu gând cu care am venit este promovarea. Sper să-mi ajut echipa cât mai mult. Mă voi pune în slujba echipei și voi face tot ce-mi stă în putere să pun umărul la realizarea obiectivului. Am avut alte discuții cu reprezentanți ai unor echipe de Liga 2 și Liga 3, dar din discuțiile cu domnul antrenor (n.n. – Costel Ilie) am ales să vin la Piatra Neamț. Mi-a plăcut proiectul, am auzit că sunt condiții foarte bune și oamenii foarte serioși și astfel am ales Piatra Neamț.”

Costel Ilie, antrenor CSM Ceahlăul:
”Ne bucurăm că am putut să-l aducem pe Adrian, un jucător care peste tot pe unde a evoluat a avut cifre foarte bune. Este un jucător matur, un atacant de careu și sper să ne îndeplinim obviecivul odată cu aducerea lui.”

Anton Măzărianu, CEO al firmei COMES SA, sponsorul CSM Ceahlăul:
”Contăm foarte mult pe experiența lui (n.n. – Adrian Șter). Sper din tot sufletul să facă o impresie foarte bună în cupă și în campionat”.