Succes cu Foresta Suceava

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a disputat astăzi, 13.02.2019, al șaselea meci amical al acestei pauze competiționale. Duelul a avut loc pe terenul cu gazon sintetic de la Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț și s-a înregistrat în compania colegei noatre de eșalon și serie, Foresta Suceava.

Dacă la pauză s-a consemnat egalitatea, scor 1-1, ultimul fluier al partidei a fost al scorul de 2-1 în favoarea echipei pregătite de Gabriel Rădulescu și Florin Anton. Oaspeții au deschis scorul prin atacantul Andrei Pavel, originar din Piatra Neamț, iar CSM Ceahlăul au întors soarta jocului prin reușitele lui Răzvan Pîntea și Bogdan Oteliță.

Meciul de astăzi a avut un ritm bun și a fost echilibrat. CSM Ceahlăul a avut în față un adversar bun și cu pretenții în campionat, care a dominat teritorial începuturile de repriză, dar care a cedat mai apoi inițiativa în fața unei formații căreia nu îi place să renunțe. Galben-negrii au închis bine culoarele spre propria poartă și i-au forțat pe adversari să caute soluții ofensive pe zonele laterale. Pe atac, ai noștri au punctat de două ori, dar au și ratat ocazii bune plecate din acțiuni colective sau din faze fixe.
Trebuie menționat faptul că CSM Ceahlăul a evoluat în ultimele 15-20 de minute cu o formație în care seniori erau doar portarul Teo Cîmpianu, mijlocașul Cosmin Rotaru și atacantul Cosmin Țapu. Ceilalți opt au 18 ani – Pîntea, Hodorogea și Andreș, 17 ani – Alex Rusu și Gabor, și 16 ani – Moroșanu, Matei și Oteliță. Este cel mai bun exemplu că ne menținem linia în privința lotului și a modului în care ne dezvoltăm.

CSM Ceahlăul mai are două partide de pregătire de jucat până începe campionatul. Prima va fi sâmbătă, 16.02.2019, de la ora 12:00, la Piatra Neamț, cu CSM Bucovina Rădăuți, iar cealaltă va fi în deplasare la Foresta Suceava în ziua de vineri, 22.02.2019.


Rezultatele consemnate în meciurile amicale disputate până acum:

CSM Ceahlăul – Csikszereda Miercurea Ciuc 2-1
CSM Ceahlăul – Ozana Târgu Neamț 1-2
CSM Ceahlăul – Sporting Juniorul Vaslui 2-1
CSM Ceahlăul – Aerostar Bacău 1-2
CSM Ceahlăul – FC Botoșani II 1-1
CSM Ceahlăul – Foresta Suceava 2-1.

Rezultatele etapei 15 din Liga 3, Seria 1 Clasamentul la zi al Ligii 3, Seria 1 Arhivă știri