Am început munca

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a efectuat astăzi primul antrenament pe 2019. Ședința de pregătire s-a efectuat la Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț, acolo unde va continua de fapt în toată perioada de vacanță competițională.

Din cauza faptului că nu s-a putut desfășura tot antrenamentul pe terenul cu gazon sintetic, acoperit cu zăpadă, prima parte a avut loc în sala de socializare. S-a ieșit apoi pe teren pentru alergare și ceva exerciții cu mingea într-un colț al terenului, curățat între timp.

Gabriel Rădulescu, antrenor principal CSM Ceahlăul:„Băieții au avut chef astăzi și sperăm că returul va fi mai bun. Vom avea readaptare la efort, vom avea pregătire speficică în următoarele săptămâni și jocuri amicale. Sunt stabilite două jocuri de pregătire cu Aerostar Bacău, pe 6 februarie, și cu Bucovina Rădăuți, pe 16 febraurie. Ambele partide vor fi la Piatra Neamț. În afara celor două jocuri deja stabilite, am discutat cu Miercurea Ciuc, Foresta Suceava și FC Botoșani II, dar datele nu sunt sigure. La capitolul plecări avem trei nume: Bogdan Cuibari, care își caută altă echipă, Cezar Agache, întors la LPS Iași, și Răzvan Sârbie, care va juca la echipa noastră U19. De venit a venit până acum doar Silviu Isciuc, un mijlocaș lateral de 19 ani de la CSM Roman. A venit în probe. Este posibil să mai apară la probe alți trei-patru jucători. Îmi doresc ca lotul să îl definitivăm pentru retur cel mai târziu peste trei săptămâni.“

Cosmin Rotaru, căpitan CSM Ceahlăul:„Vrem să facem cel puțin performanța pe care am realizat-o în turul campionatului, dacă nu și mai bine. Cel mai important este însă să ne pregătim până atunci, să fim sănătoși și să fim un grup unit“.
Jucătorii prezenți la reunire sunt: Alexandru Barna, Teodor Cîmpianu, Rareș Florea (portari) – Răzvan Pîntea, Ovidiu Toma, Cristian Copoț-Barb, Flavius Dumbrăvean, Dan Moroșanu, Bogdan Oteliță, Codrin Coteț, Cezar Strat, Silviu Isciuc, Cosmin Țapu, Constantin Antim, Alexandru Rusu, Vlad Andreș, Valentin Rotaru, Cosmin Rotaru, Robert Vasile, Marius Matei, Răzvan Hodorogea. A absentat motivat Marius Rusu.

GALERIE FOTO

Rezultatele etapei 15 din Liga 3, Seria 1 Clasamentul la zi al Ligii 3, Seria 1 Arhivă știri