Grupele de juniori au lăsat în urmă vacanța

Odată cu reluarea cursurilor la școală și echipele de juniori ale clubului nostru au început pregătirea. De pe 14 ianuarie 2019, toate grupele de copii și juniori sunt la antrenamente, antrenorii creionând deja programul pentru perioada de vacanță competițională.

Valentin Avădanei se ocupă de pregătirea echipelor de Juniori A și Juniori B. La reunirea de luni, 14 ianaurie, au fost 20 de jucători. „Sunt unii dintre jucătorii de la aceste echipe care au început pregătirea cu echipa mare. Au fost cooptați acolo și acesta nu poate fi decât un lucru de bun augur pentru ei. Echipele noastre de juniori mari vor munci pentru a ajunge la momentul reluării campionatelor în Liga Elitelor în cea mai bună formă. Iar pentru asta vor disputa și câteva meciuri amicale. Sunt deja contacte cu diferite echipe. Variante sunt cu cei de la Ozana Târgu Neamț, cu Miercurea Ciuc, dar și cu echipele LPS-urilor din Piatra Neamț, Roman și Bacău. Nu am stabilit încă nici un joc amical pentru că depindem de starea terenurilor“, a declarant Valentin Avădanei.

Juniorii A și Juniorii B vor începe parcursul în returul Ligii Elitelor în luna martie, odată cu meciurile etapelor cu numărul 10. La ”A”, vom primi vizita celor de la Petrosport Ploiești, iar la ”B”, vom juca pe propriul teren cu echipa similară a clubului Concordia Chiajna.

De menționa că la Juniori B, echipa noastră va disputa în martie și meciul din sferturile de finală ale Cupei României U17, adversarul urmând a fi stabilit de FRF printr-o tragere la sorți.

De asemenea, juniorii C pregătiți de Codruț Domșa sunt la antrenamente deja. Ei evoluează în campionatul județean rezervat acestei categorii de vârstă și au ca obiectiv calificarea la faza zonală a Campionatului Național. Juniorii D au spus și ei „La revedere!“ vacanței și au intrat în programul antrenorul Daniel Mahu. Cele trei echipe ale clubului nostru evoluează în campionatul județean la categoria lor de vârstă, obiectivul fiind ca una să devină campioană județeană și să joace mai apoi la turneul zonal al campionatului national.

Rezultatele etapei 15 din Liga 3, Seria 1 Clasamentul la zi al Ligii 3, Seria 1 Arhivă știri