Avem meci în fieful liderului neînvins al seriei

CSM Ceahlăul Piatra Neamț se află în fața unui nou meci dificil al turului Ligii 3, Seria 1, de această dată fiind vorba despre o înfruntare cu Șomuz Fălticeni în etapa a șasea. Gruparea suceveană este liderul la zi al seriei noastre, cu 13 puncte acumulate din patru victorii și o remiză. ” Șomuz e o echipă solidă”, a atras atenția Gabriel Rădulescu, antrenorul principal al Ceahlăului.

Tehnicianul grupării noastre a anunțat că toți jucătorii sunt apți pentru partidă și orice problemă medicală apărută în ultima perioadă a fost rezolvată, astfel încât poate miza pe toți elevii săi.

”Cred într-o evoluție foarte bună și într-o victorie. Am reușit să recuperăm toți jucătorii cu probleme medicale și ne așteptăm la un joc de luptă. Mental suntem bine. Am trecut peste eșecul nemeritat cu Bucovina Rădăuți. Să sperăm ca va fi un arbitraj corect”, a mai afirmat antrenorul principal al galben-negrilor.

În cursul aceleiași runde se mai joacă meciurile: CS Dante Botoșani – CSM Bucovina Rădăuți, ACS Hușana Huși – CS Știința Miroslava, ACS Bradul Borca = ACS Foresta Suceava, CS Sporting Juniorul Vaslui – CSM Pașcani.