Juniorii A și B au înregistrat noi victorii

Echipele de Juniori A și Juniori B ale CSM Ceahlăul Piatra Neamț au reușit să își ia revanșa în fața celor de la LPS Iași, după ce în turul 1, pietrenii pierduseră în Copou ambele dispute. Partidele disputate la finele săptămânii precedente pe ”sinteticul” de la Piatra Neamț au ”produs” în total 13 goluri.

JUNIORI A
CSM Ceahlăul a învins cu 3-1 (1-0) în urma unui joc atractiv în care ambele formații au căutat să joace fotbal. De remarcat ar fi la echipa gazdă și revenirea în lot a lui Adrian Olteanu, jucător care a și marcat de două ori. Celălalt gol al formației pregătite de Valentin Avădanei și Florin Axinia a fost ”semnat” de Anthony Gabor.
În etapa 10 a Campionatului Național U19, Seria 1, s-au mai consemnat rezultatele: LPS Roman – LPS Suceava 1-0, CSM Bacău – LPS Piatra Neamț 4-0, ACS Juniorul Suceava – Aerostar Bacău 1-0.

JUNIORI B
Meciul juniorilor B a fost unul spectaculos prin prisma numărului de goluri marcate. CSM Ceahlăul a învins pe LPS Iași cu 5-4, după ce la pauză scorul era 2-3. Gazdele au condus cu 1-0, iar într-un moment în care CSM Ceahlăul juca în inferioritate numerică din cauză că pe margine doi jucători primeau îngrijiri medicale, LPS Iași a întors rezultatul (1-2). Dacă la pauză a fost 2-3, dup revenirea de la cabine, echipa gazdă a reușit o repriză secundă foarte bună și pe final a câștigat toate cele trei puncte puse în joc. Deși jocul de echipă trebuie remarcat mai mereu, de această dată a ieșit în evidență Alex Anton, autor a trei goluri, a unei pase de gol și a fazei din care CSM Ceahlăul a beneficiat de lovitură de pedeapsă în finalul jocului.

Rezultatele consemnate în etapa 10 a Campionatului Național U17, Seria 1, sunt: LPS Roman – LPS Suceava 2-1, CSM Bacău – LPS Piatra Neamț 1-1, ACS Juniorul Suceava – Aerostar Bacău 2-1.