Ne vom bate la promovare

Conducerea CSM Ceahlăul Piatra Neamț a anunțat astăzi, 19 august 2019, că obiectivul echipei de seniori pentru sezonul competițional 2019-2020 este să promoveze în Liga 2. Această veste a venit cu numai câteva zile înainte de startul noului campionat în cadrul unei conferințe de presă la care au luat parte președintele Cătălin Roca, noul președinte executiv, Marin Mitran, și noul antrenor principal, Ștefan Stoica.

Vă prezentăm mai jos declarațiile celor mai importați trei oameni din club în momentul actual.

Cătălin Roca, președinte CSM Ceahlăul Piatra Neamț:
„Schimbările înregistrate până acum s-au consemnat datorită obiectivului pe care l-am setat. După cum bine știți pe 24 august are loc prima etapă a Ligii 3, Seria 1, și o dată cu acest nou campionat, împreună cu partenerii noștri, am decis să ne fixăm un obiectiv foarte ridicat și anume cel de câștigare a seriei din care facem parte. Drept urma acum aproape o lună în urmă am luat legătura cu un profesionist în acest domeni, domnul Marin Mitran, care ocupă în prezent funcția de președinte executiv. Înainte de toate țin să mulțumesc partenerilor noștri din proiect, care ne sunt deja sponsori și care și-au manisfestat încrederea în proiect și în oameni. De asemenea, vreau să mulțumesc autorităților locale care au înțeles să facă un efort pentru a ne ajuta. Consiliul Județean Neamț ne-a oferit deja o finanțare care, cred eu, ne va ajuta în atingerea obiectivului. Și discuțiile cu Primăria Piatra Neamț sunt de bun augur și cred că ne va ajuta în ceea ce înseamnă baza sportivă în care ne desfășurăm activitatea.“

Marin Mitran, președinte executiv CSM Ceahlăul Piatra Neamț:
„Sunt emoționat pentru faptul că am ajuns să lucrez pentru un club mare, de tradiție. Au fost discuții de câteva luni cu domnul Cătălin Roca și nu am venit la Piatra Neamț pentru a pierde timpul. Știu că echipa se află în Liga 3, dar am venit pentru a munci să ducem clubul acolo unde îi este locul. Nu-mi place să mă bat pentru locurile 3, 4, 5. Am discutat cu domnul Roca și am stabilit că vin dacă ne batem pentru locul 1. Știu că este un obiectiv îndrăzneț, dar având resurse și calități, plus că vor veni lângă noi și alți parteneri, vom reuși să ducem acest proiect la bun sfârșit. Pentru a reuși am apelat la oameni profesioniști. Nu este un obiectiv îndrăzneț, ci unul realist. Este datoria noastră să ducem clubul unde a fost. Am încredere în membrii conducerii tehnice, în echipă și în ceilalți colaboratori și sunt convins că dacă vom forma acel grup unit vom reuși. Vreau să vă spun că am dat încredere la început domnului Gabriel Rădulescu, un om excepțional și un profesionist desăvârșit, dar probabil că nu ne-am înțeles și ne-am despărțit pe cale amiabilă. Îi mulțumesc pe această cale pentru timpul petrecut împreună, au fost săptămâni foarte frumoase, dar pentru îndeplinirea obiectivului am luat decizia să îl aducem pe domnul Ștefan Stoica.“


Ștefan Stoica, antrenor principal CSM Ceahlăul Piatra Neamț:

„Cu ani în urmă veneam ca adversar al echipei din Piatra Neamț, dar acum am venit să pun umărul la ceva frumos. Ce este foarte important este că văd că se vrea a se face treabă aici. Și ar fi fost păcat să nu se vrea așa ceva, deoarece sunt condiții foarte bune. Problema este de mentalitate. Piatra Neamț a luat-o de la capăt și nu poate să joace doar ca să joace, ci trebuie să joace fiecare meci la victorie. Chiar dacă nu avem timpul necesar pentru a juca cel mai bun fotbal încă de la început, având în vedere că vor fi doar trei sau patru jucători între titulari din prima etapă, cu multă muncă și cu dăruire vom arăta foarte repede ca o echipă agresivă, bună, care merge ca să joace fotbal. Pot să spun că sunt mulțumit de condițiile de pregătire, de jucători, dar probabil vom mai aduce unul sau doi. Trebuie să facem un grup puternic pentru a putea lupta pentru primul loc în clasament. Este ideea tuturor din club și trebuie să trecem la o pagină nouă, o pagină frumoasă. Vrem să vină oamenii la stadion, să facem o echipă competitivă și să fim mândri de orașul nostru.
Din punctul de vedere al conducerii clubului nostru, echipele considerate rivale la locul 1 pentru sezonul 2019-2020 sunt Aerostar Bacău, Foresta Suceava, CSM Focșani, Oțelul Galați și Bucovina Rădăuți.

 

SPONSORII actuali sunt:
Consiliul Județean Neamț, Primăria Piatra Neamț și firmele Rifil, Avastar, Izvorul Muntelui, Getica 95, Levi Jewelry, Central Plaza.

De asemenea, au fost prezentați și jucătorii noi care vor evolua în tricoul galben-negru. Lista îi cuprinde pe următorii: Cristian Jalbă (Republica Moldova, 21 ani, fundaș), Alexei Șoimu (Republica Moldova, 23 ani, atacant), Franck M’Barga (Camerun/Germania, 27 ani, mijlocaș), Arsene Luboya (Franța/Congo, 26 ani, mijlocaș), Keita Modibo (Mali, 20 ani, fundaș), Fomba Bourama (Mali, 20 ani, fundaș), Raul Iliescu (România, 20 ani, mijlocaș), Andrei Miclean (România, 20 ani, fundaș), Yoann Fellrath (Franța, 26 ani, atacant), Vasile Petra (România, 25 ani, mijlocaș).