Mâine, 23.10.2019, meci în Cupa României U19

CSM Ceahlăul Piarta Neamț are meci în Cupa României U19 în această săptămână, în ziua de miercuri, 23 octombrie 2019, de la ora 12:00. În urma împerecherilor făcute de Federația Română de Fotbal, adversarul formației pregătite de Valentin Avădanei și Florin Axinia va fi echipa Liceului Tehnologic ”Lucian Blaga” din Reghin.

Partida va avea loc pe terenul echipei mureșene, urmând ca echipa calificată în turul II să se decidă după o singură manșă. Se vor juca 90 de minute, iar în caz de egalitate nu se vor mai desfășura prelungiri ci se va trece la executerea de lovituri de departajare. Echipa care va ajunge în faza următoare a întrecerii va avea acel joc programat în data de 6 noiembrie 2019.

Valentin Avădanei, antrenor CSM Ceahlăul U19
”Obiectivul nostru este calificarea în faza următoare. Mergem cu echipa standard, chiar și cu jucători juniori de la echipa mare. Ideea este să ajungem cât mai sus în competiție, chiar dacă din turul II vom juca împotriva unor adversari din Liga Elitelor U19. Cât privește adversarul nu știm multe informații, dar am încredere că ne vom califica în turul secund al Cupei României U19”.
Înaintea acestui meci, CSM Ceahlăul a început Turul 2 al Campionatului Național U19 cu meciul de la LPS Roman. Duelul s-a încheiat cu scorul de 0-0. În celelalte dueluri ale rundei s-au înregistrat rezultatele: LPS Piatra Neamț – Aerostar Bacău 0-3, LPS Iași – CSM Bacău 1-1, LPS Suceava – ACS Juniorul Suceava 5-1.

Juniorii B de la CSM Ceahlăul au evoluat tot în deplasare în prima rundă a Turului 2 al Campionatului Național U17, la LPS Roman. Scorul final al disputei a fost 4-3 pentru gazde, golurile echipei noastre fiind marcate de Ștefănescu, Oprea și Catău. ”A fost un meci spectaculos, cu întoarceri de rezultat și cu ambiție din parte tuturor jucătorilor intrați pe teren. Echipa a dovedit atitudine bună și este important că prin astfel de evoluții mentalitatea lor va fi tot mai bună”, a declarat Florin Axinia. Celelate meciuri ale etape4i s-au încheiat astfel: LPS Piatra Neamț – Aerostar Bacău 4-2, LPS Iași – CSM Bacău 4-2, LPS Suceava – ACS Juniorul Suceava 3-5.