Declarații de presă făcute de Gabriel Rădulescu și Ovidiu Toma

CSM Ceahlăul va disputa sâmbătă, 24 aprilie 2021, de la ora 17:00, partida cu ACS Bradul Borca din etapa 17 a Ligii 3, Seria 1. Duelul este ultimul pe care echipa noastră îl are de jucat în acest retur pe propriul teren, iar dorința de victorie este destul pentru o motivație la cote maxime.
Așa cum se știe, suporterii echipei noastre vor putea să vadă meciul în direct, aceste urmând a fi transmis pe canalul nostru de Youtube.
Înaintea partidei, antrenorul principal Gabriel Rădulescu și mijlocașul Ovidiu Toma au participat la o conferință de presă, iar mai jos vă prezentăm cele declarate.

Gabriel Rădulescu, despre:
…meciul cu ACS Bradul Borca:
”Noi nu am reușit să câștigăm în tur din cauza faptului că am avut jumătate din jucători bolnavi de covid și jocul nostru de atac a fost afectat. Cu toate acestea ne-am creat foarte multe ocazii, am ratat și un ”11 metri”, iar adversarii au abordat jocul ultra defensiv și și-au atins scopul.
Pentru meciul de mâine, nu ne rămâne decât să facem un joc foarte bun, de atac pentru că evoluăm acasă și vrem să ne apropiem cele trei puncte.
Avem absenți și pentru acest meci (n.n. – Mateiciuc și Barb suspendați; Hodorogea și Iorga accidentați), dar lotul nostru este numeros față de tur și chiar dacă sunt foarte mulți tineri avem soluții pentru înlocuirea absenților.”

…cazul Bucovina Rădăuți – Foresta Suceava:
”Din ce informații avem, luni (n.n. 26 aprilie 2021) ar fi al șaselea termen cu acea problemă de la jocul Rădăuți – Suceava. Din punctul meu de vedere este ceva grav, un act de corupție. Acum rămâne ca FRF să își facă treaba prin Comisia de Disciplină. Așteptăm verdictul de luni.
În funcție de decizia comisiei de disciplină vom vedea ce calcule vom mai face. Nu știu exact cum vor interpreta regulamentul. El este destul de clar, dar nu știu exact ce conține dosarul, ce au adus cei de acolo (n.n. – CSM Bucovina Rădăuți) în apărarea lor. Eu cred că jocurile trebuie să se desfășoare pe teren, fără alte intervenții. Din păcate în retur s-au văzut unele lucruri care nu au fost chiar ortodoxe. Nu vreau să dezvolt foarte mult, dar noi, în jocurile din deplasare, din păcate am avut mici probleme și de alt ordin în afară de cel sportiv: au fost terenuri potrivnice, adversari foarte motivați, arbitraje cu semne de întrebare. Nu vreau să dezvolt mai mult. Din păcate noi nu am reușit să câștigăm la Rădăuți și la Huși, cu toate că am sperat foarte mult și am fost foarte bine pregătiți, dar având echipă tânără, fără experiență, au contat micile detalii. La Huși, am arătat și o stare de nervozitate care, din păcate, ne-a atras două cartonașe roșii. Mai ales al doilea ne-a turnat plumb în picioare, cu toate că eram în joc, dominam, eram aproape de a înscrie golul doi. A doua eliminare ne-a privat de cele trei puncte. Dar asta este. Viața merge înainte. Nu putem să acuzăm tinerii jucători. Au greșit, să-și asume, iar noi ceilalți, pentru jocul de mâine vom face totul să câștigăm.”

Ovidiu Toma, despre:
…meciul cu ACS Bradul Borca:
”Suntem în continuare motivați, chiar dacă am pierdut etapa trecută și ne-am micșorat șansele de a merge la baraj. Trebuie să ne vedem de jocul nostru în continuare, să arătăm ce putem, pentru că am făcut jocuri foarte bune, și să câștigăm meciul.
În tur ne-au încurcat, ceea ce ne-a înrăit, și este un derby al Neamțului pe care noi trebuie să-l câștigăm și să dovedim că suntem echipa mai bună.”

…partida de la Huși:
”Chiar dacă am avut un om în minus din minutul 20, am dominat. Cel puțin în prima repriză, după s-a văzut ca număr de ocazii, nu au reușit să iasă din terenul lor. A doua repriză a fost la fel, am reușit să și marcăm, însă când am luat al doilea roșu, noi fiind deja cu un om în minus, ne-a fost foarte greu pentru că efortul a fost foarte mare. Am căzut până la urmă din punct de vedere fizic. Am luat două goluri în ultimele cinci minute.”