Rezultate în meciurile amicale de la finalul săptămânii

Echipa de seniori a clubului nostru și cele două echipe de juniori ce evoluează în Liga Elitelor au avut programate jocuri amicale la finele săptămânii în curs. Seniorii au disputat vineri, 22.02.2019, ultimul meci de pregătire ale iernii, în timp ce juniorii au fost sâmbătă, 23.02.2019, la Miercurea Ciuc.

SENIORI:
CSM Ceahlăul a jucat vineri, 22.02.2019, ultimul meci amical al iernii. Echipa noastră ar fi trebuit să evolueze în compania colegei de eșalon și serie Foresta Suceava, în fieful acesteia. Bucovinenii au declinat în ultimul moment oferta din cauza unui număr mare de accidentări. În aceste condiții, antrenorii Gabriel Rădulescu și Florin Anton au apelat la Sporting Juniorul Vaslui (U19). Echipa vasluiană a venit astfel vineri la Piatra Neamț pentru a juca de la ora 12:00. Meciul s-a terminat cu succesul oaspeților, scor 1-0 (0-0).

Pentru noi, partida a fost de real folos, pentru că a avut un ritm bun de joc în compania unui adversar care caută să joace fotbal. Prima repriză a fost una cu multe șanse de gol ratate, iar a doua cu un joc ceva mai echilibrat și pe fondul numărului destul de mare de schimbări. Trebuie spus că și vremea a contat, vântul încurcând serios ambele echipe.

CSM Ceahlăul debutează în returul Ligii 3, Seria I, în ziua de sâmbătă, 2 martie 2019, la Metalul Buzău.

JUNIORI:CSM Ceahlăul a avut program de jocuri în deplasare cu echipele de Juniori A și Juniori B, la Csikszereda Miercurea Ciuc. De menționat că, precum echipele noastre de juniori amintite mai sus, și formațiile similare ale ardelenilor fac parte din cele care joacă în actualul sezon în Liga Elitelor. La juniori A, CSM Ceahlăul a triumfat cu scorul de 4-3, în timp ce meciul echipelor de Juniori B s-a terminat egal, 2-2. Antrenorul Valentin Avădanei a precizat că elevii săi au abordat foarte bine ambele partide și că rezultatele sunt juste și reflectă realitatea din teren.

Gabor (3) și Monoranu au înscris golurile galben-negrilor în meciul echipelor de Juniori A, în timp ce Istrati și Spătaru au înscris în disputa celor de la ”B”.

CSM Ceahlăul și Csikszereda Miercurea Ciuc au stabilit ca pe 2 martie 2019, să se joace ”returul” la ambele categorii de vârstă, dar la Piatra Neamț. Astfel, pe Stadionul Ceahlăul – terenul sintetic, primul duel va fi de la ora 11:00, iar al doilea nu mai devreme de ora 13:00.

În Liga Elitelor U19, CSM Ceahlăul joacă primul meci oficial din 2019 în data de 10 martie, la Piatra Neamț, în compania echipei Petrosport Ploiești (ora 12:00). În Liga Elitelor U17, juniorii noștri vor avea meci în aceeași zi, cu CS Concordia Chiajna (ora 14:00).

Rezultatele etapei 15 din Liga 3, Seria 1 Clasamentul la zi al Ligii 3, Seria 1 Arhivă știri