Gabriel Rădulescu și Vlad Andreș, declarații înaintea meciului cu Dante

CSM Ceahlăul Piatra Neamț va disputa al doilea meci pe propriul teren în 2021 după ce sâmbăta trecută a învins pe Știința Miroslava. Sâmbătă, 27 martie 2021, de la ora 15:00, va fi duelul cu nou-promovata CS Dante Botoșani. În toamnă, pentru noi, meciul de la Dorohoi a însemnat primul succes al sezonului. Se amânase meciul de la Pașcani și pierdusem cu Suceava și Miroslava. Aveam atunci nevoie de victorie ca de aer. Și am învins cu 3-0, prin golurile lui Mateiciuc (2) și Curpăn.

Acum, nevoia de victorie este la fel de mare. Echipa noastră este mai bine pregătită, mai determinată și cu un moral excelent. Antrenorul Gabriel Rădulescu și fundașul Vlad Andreș au afirmat în conferință de presă că echipa va intra pe teren și va câștiga pentru a continua parcursul în campionat și pentru a contura tot mai mult visul: calificarea la barajul de promovare în Liga 2.

Gabriel Rădulescu despre …

… meciul cu Miroslava

”Făcând o scurtă apreciere despre meciul de sâmbăta trecută, cu Miroslava, a fost un joc disputat, echilibrat și în care CSM Ceahlăul a fost, totuși, echipa care a imprimat ritmul partidei. Ne bucurăm foarte mult că am câștigat și ne pare rău că nu am reușit să marcăm mai multe goluri, pentru că ne-am fi luat revanșa în adevăratul sens al cuvântului față de meciul din tur.”

… meciul cu Dante Botoșani

”Ne dorim foarte mult victoria pentru a continua parcursul foarte bun pe care l-am început. Știm că ne așteaptă un joc aparent dificil, Dante Botoșani fiind o echipă cu jucători cu experiență la nivelul Ligii 3 și Ligii 2. Au înregistrat două rezultate pozitive în 2021, egalul de la Miroslava și victoria de acasă cu Borca. Sunt bine organizați, bine pregătiți și au câteva atuuri precum fazele fixe și jucători de atac ce pot face diferența – Căinari și Grumezescu. Sunt convins că echipa noastră va arăta o formă foarte bună și vom câștiga sâmbătă.”

Vlad Andreș cere aceeași determinare și atenție ca în partidele cu Miroslava și Suceava.

”Nu suntem neapărat favoriți în meciul cu Dante. Toate meciurile sunt grele. Mai avem șase finale și trebuie să le luăm pas cu pas. Nu suntem favoriți. Meciul se joacă. Terenul va fi greu și noi trebuie să ne facem treaba exact ca la meciurile precedente. Trebuie să fim 100% motivați, fiecare să-și facă treaba pe postul lui și atunci cu siguranță vom lua cele trei puncte și vom urca din nou în clasament”, a declarat fundașul.”

Am consemnat și părerile celor doi despre șansele la un loc între echipele care vor fi calificate în barajul de promovare în Liga 2

Vlad Andreș”Am încredere în băieți că vom duce la bun sfârșit acest război până la final. După cum îi văd la antrenamente, sunte toți 100% implicați zi de zi. Toată lumea a înțeles că trebuie să ne sprijinim, suntem bine. Trebuie să luăm fiecare meci treptat. Acum ne gândit la meciul cu Dante, săptămâna viitoare la cel cu Rădăuți și tot așa. Așteptăm rezultate favorabile și-n celelalte meciuri și sperăm ca la finalul celor șase etape ce mai sunt de jucat să ne aflăm pe un loc de baraj.”

Gabriel Rădulescu”Depindem numai de noi de aici înainte. Dacă păstrăm același nivel de concentrare și de pregătire, dacă vom fi sănătoși, spune eu că șansele noastre sunt intacte de a prinde unul din primele două locuri. În acest moment suntem la patru puncte de locul 1 și la un punct față de echipele care sunt pe locurile 2 și, respectiv, 3. După cum am dovedit în primele două etape totul stă la îndemâna noastră. Mai avem șase finale până la finele returului. Atmosfera este foarte bună, băieții au parte de pregătire foarte bună și arată o formă bună la fiecare antrenament, atitudinea lor este cea potrivită, iar pentru sâmbătă, pregătirea jocului din partea conducerii tehnice va fi scurtă și succintă pentru că ei sunt foarte bine motivați.”

”Galeria virtuală” în trăirile alor noștri

”S-a simțit prin biletele cumpărate, prin mesajele pozitive transmite, prin numărul mare de persoane care a ales să se uite la meciul transmis în direct.Mă bucur că s-a creat această emulație și că lumea vorbește din nou frumos despre tânăra noastră echipă. Noi vă promitem din nou că vom da totul sâmbătă și vom câștiga”, a fost comentariul lui Gabriel RădulescuVlad Andreș a precizat și el: ”Inițiativa este una foarte frumoasă, mă bucur că fanii ne sunt alături. S-au cumpărat destule bilete pentru prima dată și foarte mulți oameni s-au uitat la meci. Sperăm ca prin rezultatele noastre lumea să se adune în număr din ce în ce mai mare”.