Noutăți despre meciul cu Hușana și despre Cupa României

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a intrat în cantonament de luni, 26 iulie 2021, iar stagiul va fi încheiat pe 6 august 2021. Conducerea tehnică a echipei noastre a decis și programarea unui joc amical la mijlocul perioadei de pregătire centralizată și unul la finele acestui cantonament. Ambele jocuri vor fi în compania celor de la ACS Hușana Huși.

Primul dintre cele două dueluri va fi sâmbătă, 31 iulie 2021, cu începere de la ora 11.30 și se va disputa pe Stadionul ”Moldova” din Roman. Al doilea meci de verificare dintre CSM Ceahlăul și ACS Hușana Huși va fi vineri, 6 august 2021, la Huși.
Până acum, CSM Ceahlăul a disputat două partide amicale și a înregistrat următoarele rezultate: 3-0, cu Politehnica Iași (L2), și 2-2, cu ACS Foresta Suceava (L3).

Cât privește participarea noastră în Cupa României, vom debuta în competiție pe 11 august, când vom intra în turul II al întrecerii. Așteptăm tragerea la sorți a meciurilor în care putem avea adversar din Liga 3 sau chiar din Liga 4. Meciurile din turul I se dispută astăzi.
În ultima ediție a Cupei României, CSM Ceahlăul a ajuns în faza șaisprezecimilor de finală, când a fost eliminată de Petrolul Ploiești.