Jucăm acasă în Cupa României, dar cu adversar dificil

CSM Ceahlăul Piatra Neamț va disputa pe propriul teren meciul din turul III al Cupei României la fotbal, în urma tragerii la sorți organizate de Federația Română de Fotbal, care a respectat însă criteriul geografic. Astfel, echipa noastră va juca primul meci acasă după o pauză de mai bine de două săptămâni în care a avut programate patru meciuri în deplasare din care trei în campionat și unul în cupă.

Jocul a fost anunțat de FRF pentru ziua de miercuri, 7 octombrie, de la ora 14:30, iar CSM Ceahlăul va primi vizita celor de la Aerostar Bacău. Divizionara secundă a început parcursul în Liga 2 încă din august, are la active cinci meciuri oficiale, dar un singur success. Victoria a venit în ultima partidă jucată, la Bacău, contra celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 3-2, după ce harghitenii au condus la pauză cu 2-0.

CSM Ceahlăul și Aerostar Bacău au disputat partide oficiale în fiecare sezon de la promovarea noastră din 2018, ambele la Piatra Neamț. În anul competițional 2018-2019 a fost un meci în Cupa României, scor 1-4, iar în 2019-2020 s-a jucat, în campionat, un singur meci, scor 0-2.