Meci devansat în Cupa României U17

CSM Ceahlăul Piatra Neamț și FC Viitorul Constanța urmează a se înfrunta în sferturile de finală ale Cupei României U17 la fotbal. S-a stabilit așa prin tragerea la sorți din data de 15 februarie 2019 de la sediul Federației Române de Fotbal, astfel încât cele două formații se vor duela într-o singură manșă, la Piatra Neamț.

Partida nu se va disputa însă ca toate celelalte jocuri adică în ziua de miercuri, 13 martie 2019, fiind programată în devans cu acordul ambelor formații. La cererea celor de la Viitorul Constanța și cu aprobarea clubului nostru, partida a fost programată pentru miercuri, 6 martie 2019, de la ora 12:00. Jucându-se într-o singură manșă, echipa care va evolua în semifinale se va afla după 90 de minute de joc, iar în cazul în care va fi egal se va trece direct la executarea de lovituri de departajare.

Valentin Avădanei, antrenor junior CSM Ceahlăul:
„Am primit solicitarea celor de la Viitorul și am acceptat să jucăm o săptămână mai devreme acest meci de Cupa României. Pe noi nu ne deranjează deloc și abia așteptăm să reluăm jocurile oficiale. Așa cum am mai spus-o ne dorim să ne calificăm în semifinalele Cupei României la această categorie de vârstă“.

CSM Ceahlăul și Viitorul Constanța s-au mai întâlnit în turul Ligii Elitelor U17, la Piatra Neamț, în ultima rundă a sezonului de toamnă. Dobrogenii au câăștigat atunci cu scorul de 3-0.

Până la jocul de cupă de pe 6 martie, echipele de juniori A și B ale clubului nostrum vor mai disputa două partied amicable în ziua de sâmbătă, 2 martie 2019, la Piatra Neam, contra formațiilor similare ale AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Confruntările vor fi pe terenul cu gazon sintetic de la Stadionul Municipal ”Ceahlăul” din Piatra Neamț, urmând ca Juniorii A să înceapă de la ora 11:00, iar Juniorii B nu mai devreme de ora 13:00.

Se mai joacă în sferturile de finală ale Cupei României U17 meciurile:FC Voluntari – CFR Cluj NapocaFC Ardealul Cluj Napoca – FCSBLPS Banatul Timișoara – CS U Craiova

Rezultatele etapei 15 din Liga 3, Seria 1 Clasamentul la zi al Ligii 3, Seria 1 Arhivă știri