Juniorii joacă ultimele ”intermediare” ale sezonului regular

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a încheiat primul tur al fazei preliminare a Campionatului Național cu jocuri acasă la ambele categorii de vârstă, U19 și U17 în ultima zi a lunii august a anului în curs. Numai că nu este timp de relaxare și de pregătire în plus, deoarece miercuri, 4 septembrie 2019, pe terenul cu gazon sintetic de la Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra Neamț, formațiile noastre de juniori mari înfruntă echipele similare ale LPS Roman. Cu aceste meciuri începe de fapt parcursul în returul 1 al Seriei 1 a Campionatului Național, întrecere rezervată juniorilor A și, respectiv, B.
Primul duel va fi la Juniori A, de la ora 16:00, urmând ca Juniorii B să nu înceapă jocul lor mai devreme de ora 18:00.

Echipa noastră de Juniori A a terminat turul 1 cu 16 puncte din 21 posibile în palmares, adunate cinci victorii și o remiză, punctaj care asigură clasarea pe locul întâi. Ultimul succes s-a consemnat cu LPS Piatra Neamț, scor 5-0.

Valentin Avădanei: ”Avem un lot retrâns numeric și mă bucur că se termină perioada în care s-au disputat atâtea etape intermediare. De pe 10 august și până pe 7 septembrie au fost programate nouă etape de campionat, ceea ce a însemnat un efort considerabil pentru toți. Pe de o parte este benefic să reintrăm într-un ciclu de pregătire săptămânal, dar chiar și acest lucru ne va îngreuna activitatea puțin deoarece unii dintre jucătorii noștri vor învăța dimineața, iar ceilalți după amiaza. În consecință, vor fi antrenamente în care vor fi prezenți băieți de la ambele categorii de vârstă, așa că aproape niciodată nu vom avea la un antrenament copii doar de la echipa de Juniori A sau doar de la echipăa de Juniori B până la iarnă. Cât despre meciurile cu LPS Roman, avem încredere că putem scoate rezultate bune la ambele grupe”.

Juniorii B vor evolua în compania uneia dintre cele mai bune formații ale seriei, LPS Roman pierzând un singur meci până acum și având pretenții la câștigarea grupei. Înaintea duelului, CSM Ceahlăul ocupă locul 6, cu 6 puncte.