Gabriel Rădulescu și Teo Cîmpianu, declarații înaintea meciului cu Știința Miroslava

Gabriel Rădulescu, antrenorul principal al CSM Ceahlăul, și portarul echipei noastre, Teodor Cîmpianu, au participat astăzi, 18 martie 2021, la conferința de presă a clubului nostru înaintea jocului de campionat cu Știința Miroslava.

Partida va fi sâmbătă, 20 martie 2021, de la ora 15:00 și va putea fi urmărită în direct pe canalul nostru de Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UC6wEmKlkZASmOFrnfHd7ndw.

Gabriel Rădulescu a făcut următoarele comentarii:

… despre meciul de la Suceava

”A fost un duel cu final fericit pentru noi. A fost un joc disputat, echilibrat, în care echipa a avut o atitudine foarte bună și am fost bine organizați din punct de vedere defensiv și de câte ori am avut ocazia am pus probleme Forestei. Ne-am creat câteva ocazii și, cu toate că am avut emoții la cele două lovituri de pedeapsă ratate, până la urmâ, echipa care a fost mai puternică mental a câștigat. Organizarea noastră pe atac și apărare a fost mai bună decât a Forestei și asta a rezultat pe tabelă.”

… despre partida care urmează, cu Știința Miroslava

”Încă din start cele două jocuri se anunțau foarte tari, cu două echipe care au avut un parcurs bun în toamnă. După o pauză atât de lungă de iarnă, zicem noi că suntem mai bine pregătiți și vom face totul pentru a câștiga. Ca și antrenori am reușit atunci să îi mobilizăm foarte bine și ei au înțeles importanța jocului și a faptului că dacă vom începe bine avem șanse mari să câștigăm și celelalte jocuri. Acum avem încredere mare, chiar dacă ne așteaptă un nou meci foarte greu. Din punctul meu de vedere acești băieți sunt cei mai buni din Liga 3, Seria 1, și împreună sper să câștigăm toate jocurile până la final. Terenul va fi greu, dar va pune probleme ambelor echipe. Noi jucăm acasă, avem un joc bazat pe posesie și e posibil să ne dezavantajeze, dar un joc între două echipe echilibrate se câștigă cu sufletul. Noi vom face acest lucru sâmbătă. Am pregătit jocul, știm atuurile Miroslavei, o echipă bine organizată și cu un antrenor foarte bun. Au jucători cu calitate, cu experiență chiar de Liga 2, însă noi vom lua toate măsurile pentru a-i contracara și de a ne face jocul nostru de atac. Noi trebuie să atacăm și să câștigăm. Ne dorim revanșa.”

… despre tribuna virtuală

”Mă bucură inițiativa și este un demers normal. Este un sprijin pe care suporterii îl acordă echipei cu toate că nu sunt prezenți fizic. Știm că vor fi mulți în fața laptopului și al televizorului pentru a vedea meciul ce va fi transmis în direct și ne vor ține pumnii. Avem nevoie de această energie și promit că-i vom face fericiți. Dacă toată lumea se unește, comunitatea locală, mass-media, lumea fotbalului, echipa, vom recrea emulația din trecut de la Piatra Neamț. Echipa va ști că spectatorii nu vor fi doar pretențioși, ci o vor și susține și atunci da totul din nou. Au această capacitate. Au energie și sunt conectați și concentrați la ce avem de făcut după cum i-am văzut în primele zile ale acestei săptămâni.”

… despre cantonament

”Noi mai avem două antrenamente, vom încerca să avem un tonus bun în aceste două zile și să dăm toate informațiile necesare băieților. Sper ca pe teren să fie concentrați, să se adapteze la condițiile de joc, să aleagă cele mai bune procedee și execuții pentru a face totul pentru victorie. Ideea plecării cu o zi înainte a fost foarte bună. Am avut timp să pregătim meciul și mai bine. Am stat cu jucătorii și conducerea și asta a dat o notă de profesionalism. După antrenament intrăm în cantonament și vom sta cu toții la cămin. Vom socializa, vom discuta lejer despre adversar, vom pregăti meciul atent. Noi, ca și antrenori, suntem tineri, suntem aproape de băieți și ei trebuie să știe că le suntem și mentori, sfătuitori, frați mai mari și se pot baza pe noi în orice situație.

Teo Cîmpianu a făcut următoarele comentarii:

… despre meciul cu Știința Miroslava

”Avem un nivel de pregătire foarte bun și pe colegi îi văd foarte montați. La fluierul de final de la Foresta am trăit un sentiment superb pentru că nu mulți se așteptau să câștigăm. Chiar au fost multe comentarii pe rețelele de socializare, înainte de deplasare, că vom merge la Suceava și vom lua bătaie, că nu facem față. Asta ne-a ajutat foarte mult pentru că ne-am montat foarte tare și tot ce îmi doresc este să câștigăm și sâmbătă și să ieșim foarte bucuroși din nou de pe teren. Oricum, noi vom lua pas cu pas fiecare meci. Conducerea este alături de noi, vin și ne vorbesc și ne încurajează. Sunt unii care cred în continuare că a fost un ”accident” la Suceava, dar fiecare are dreptul la opinie.”

… despre biletele virtuale și transmiterea meciurilor

”Este clar că ne bucurăm că s-a luat decizia de a vinde bilete virtuale. M-a mirat decizia și m-a mirat că sunt oameni care ne sunt atât de apropiați. Sigur au fost atrași de faptul că am început cu victorie și mai este și amintirea acelui meci cu Petrolul, din Cupa României, pentru că atunci am jucat cu o dăruire foarte mare. Sprijinul sponsorilor se simte. Suntem mult mai montați față de ce era în vară. Atunci era un lot nou față de sezonul precedent și multe de pus la punct.”