Sâmbătă înfruntăm Hușana Huși și vrem ”VICTORIE”

CSM Ceahlăul Piatra Neamț se pregătește de primul meci oficial pe propriul teren din aprilie încoace. Săptămâna trecută, ai noștri au trecut de CSM Pașcani cu 2-0, iar următorul adversar ne va fi ACS Hușana Huși, grupare recent calificată în turul IV al Cupei României. Vasluienii nu au jucat încă în Liga 3 în sezonul în curs fiindcă adversara sa, Foresta Suceava, a anunțat apariția câtorva cazuri de covid și a stat în izolare.

Partida dintre CSM Ceahlăul și Hușana va fi sâmbătă, 4 septembrie 2021, de la ora 17:00 și se va desfășura pe terenul II al stadionului nostru, deoarece gazonul de pe terenul central nu este încă utilizabil 100%.

Cătălin Roca, președinte CSM Ceahlăul:
”Am trecut cu bine de prima etapă. A fost un meci, cum ne așteptam, nu ușor. Și terenul și vremea au fost împotriva unui joc așa cum ni-l doream noi, dar până la urmă am reușit să trecem, cu bine peste prima etapă și am învins cu 2-0 și felicit echipa și conducerea tehnică pentru modul în care au organizat jocul. Mai departe ne așteaptă un nou meci greu cu Hușana Huși acasă. Este un duel care va fi pe terenul II de la stadion, din cauză că suprafața terenului central nu este pregătită pentru joc. Suntem optimiști și suntem sigur că jocul de sâmbătă este bine pregătit și sunt sigur că vom câștiga”.

Antrenorul Costel Ilie a anunțat că încă sunt probleme medicale în cazul jucătorilor Sorin Tăbăcariu și Cristian Jalbă și că ambii se află în situația de a nu putea ajuta echipa nici în acest meci.

Costel Ilie, antrenor principal CSM Ceahlăul:
”Va fi un meci destul de dificil împotriva unei echipe ce are în componență jucători cu experiență și maturitate și care formează un grup bun. Am însă mare încredere în jucătorii mei că vor crește de la meci la meci și cu determinare, cu ambiție și cu organizare sunt sigur că sâmbătă vom câștiga. Fiecare meci poate oferi câte o surpriză, chiar dacă i-am întâlnit în două jocuri amicable în perioada de pregătire. Am folosit însă acele meciuri pentru a ne pregăti și astfel am avut două abordări diferite. Am jucat la Roman pe un teren mai mare și mai bun calitativ, iar pentru meciul al doilea am fost nevoiți să mergem tocmai la Bârlad, acolo unde ei au fost mai agresivi și mai determinați. Sper să oferim noi o surpriză plăcută suporterilor noștri. Trebuie să ne adaptăm la condițiile de joc și să ne impunem ritmul de joc pentru a câștiga. Nu este presiune că suntem primii după o etapă. Ne urmăm cursul normal și pregătim fiecare meci în parte și presiunea ar trebui să fie pe adversari pentru că jucăm acasă”.