Daniel Mahu Moisii, la ”Cursul de Team Management pentru cluburile din România”

Daniel Mahu Moisii, cel care ocupă funcția de ”Team Manager” al CSM Ceahlăul Piatra Neamț, participă în perioada 22 – 24 noiembrie 2021, la primul ”Curs de Team Management pentru cluburile din România”. Acesta este organizat de Federația Română de Fotbal, prin Academia Națională de Fotbal.

Reprezentantul nostru face parte din primul grup de 25 de cursanți acceptați, din peste 80 de solicitanți.

Daniel Mahu Moisii, team manager CSM Ceahlăul Piatra Neamț:
”M-am înscris pentru că știu că sunt lucruri pe care trebuie să le fac în această funcție, iar posibilități de a mă informa pentru a le face foarte bine nu sunt chiar foarte multe. La înscriere am avut de răspuns la un chestionar și mă bucur că am fost acceptat între primii 25 de cursanți din 86 de aplicanți. Știu că voi acumula informații care mă vor ajuta apoi și care vor fi și în beneficiul clubului”.

Sesiunile de curs definesc rolul unui Team Manager și acoperă următoarele tematici: importanța rolului de Team Manager; poziționarea acestuia în cadrul clubului; modul de organizare și de lucru; stabilirea bugetului și previziunea financiară; relația Team Manager – departamente; comunicarea internă și externă; impactul partenerilor comerciali în viața echipei; rezolvarea problemelor și noi provocări; comportament și comunicare; digitalizare; cunoașterea regulamentelor; relația antrenor – Team Manager.
Pe lângă aceste tematici, cursul este compus din sesiuni interactive și studii de caz.

Cursul este construit și livrat de către Cătălin Gheorghiu, Team Manager al Echipei Naționale de Seniori. Cătălin Gheorghiu ocupă acest rol încă din 2014, iar în 2016 s-a format la școala de la Coverciano a Federației Italiene de Fotbal în Team Management pentru Cluburi și Echipe Naționale.
Alături de el, alți 6 colegi din cadrul Federației Române de Fotbal vor susține câte o sesiune la acest curs, pentru a detalia legătura unui Team Manager cu alte departamente, precum: comercial, financiar, comunicare, medical, administrativ, tehnic.