Marius Matei, până la vară la CSM Ceahlăul

Marius Matei urmează a juca pentru CSM Ceahlău Piatra Neamț, mijlocașul revenind la echipa de la care a plecat în vara anului trecut. Marius Matei a jucat în prima jumătate a sezonului 2021-2022 pentru Unirea Slobozia (Liga 2), deși atunci când a plecat de la Piatra Neamț a făcut-o pentru a semna cu FC Voluntari (Liga 1).
În afara acestei noutăți, la reunirea echipei noastre s-au mai prezentat doi jucători aflați în teste. Unul este pietrean, Adrian Juncu (22 ani), fost elev al lui Florin Axinia, care în ultimii ani a fost legitimat la CS Universitatea Craiova (Liga 1). Fundașul stânga a terminat junioratul la gruparea olteană, a evoluat pentru ”satelitul” acestei formații în Liga 3, dar a și fost împrumutat la Farul Constanța (Liga 2). Celălalt jucător în probe este Benjamin Asabi (23 ani), un american originar din Congo de profil ofensiv.

Lotul aflat în pregătire în prezent la CSM Ceahlăul, sub comanda antrenorilor Florentin Petre, Valentin Avădanei și Florin Anton, este alcătuit din următorii jucători:
Alex Barna, Marius Chelaru (portari) – Daniel Moroșanu, Ionuț Ursu, Cristian Jalbă, Ciprian Șincu-Scripă, Andrei Curpăn, Răzvan Pîntea, Ovidiu Toma, Ștefan Istrati, Alex Anton, Marius Matei, Cosmin Nemțanu, Cătălin Ștefănescu, Sorin Tăbăcăriu, Andrei Vîlea, Adrian Juncu, Benjamin Asabi, Cristian Copoț-Barb.