Suntem gata de meciul cu Metalul Buzău

CSM Ceahlăul Piatra Neamț va disputa sâmbătă, 2 martie 2019, primul meci oficial al anului în curs. În prima rundă a returului, galben-negrii vor înfrunta pe Metalul Buzău, în fieful acesteia, de la ora 15:00. Obiectivul este recuperarea punctelor pierdute în debutul sezonului competițional 2018-2019, atunci când s-a pierdut cu 0-1 la Piatra Neamț.

Așa cum se știe, vom aborda returul cu puține modificări în lot. Au plecat Cuibari și Agache încă din ianuarie, iar la capitolul veniri îl trecem doar pe Silviu Isciuc, fostul mijlocaș de la CSM Roman.

Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul:
”Ne dorim să facem un joc solid care să ne permită să venim acasă cu cele trei puncte și să recuperăm astfel punctele pierdute cu ei acasă în primul joc din campionat. Știm despre Metalul Buzău că este o echipă cu experiență la acest nivel, dar avantajul lor cel mai mare este terenul. Se joacă pe un teren sintetic de dimensiuni mai reduse și destul de prost calitativ. După mine, cine se adaptează mai bine la condițiile de joc va câștiga. Noi abordăm meciul cu încredere și sper să ne întoarcem cu puncte de la Buzău. Dorim să începem cu bine.”

Cât privește obiectivul clubului pentru retur, acesta rămâne cel stabilit în toamnă, adică o clasare în primele opt echipe ale seriei. Tehnicianul nostru a precizat că se va continua promovarea de juniori la echipa mare, având în vedere că și ei sunt la un nivel bun.

Celelate jocuri ale etapei 16 a ligii 3, Seria I, sunt:CSM Râmnicu Sărat – Știința Miroslava (1 martie)Oțelul Galați – CSM PașcaniSporting Liești – Sănătatea DarabaniKSE Târgu Secuiesc – Gloria BuzăuForesta Suceava – FC Botoșani IICSM Focșani – Șomuz Fălticeni.

Rezultatele etapei 15 din Liga 3, Seria 1 Clasamentul la zi al Ligii 3, Seria 1 Arhivă știri