Insucces la Rădăuți

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a pierdut la Bucovina Rădăuți meciul din etapa 14 a Ligii 3, Seria 1 și a rămas pe locul 4 în clasament. Șansele de a prinde locul secund în ierarhie s-au redus puțin, însă atât conducerea, câț și antrenorii și echipa cred în posibilitatea de a ajunge la barajul de promovare în Liga 2.

Scorul final al duelului a fost 1-0 (1-0), după un meci în care terenul și maniera de arbitraj au influiențat modul în care s-a jucat. De menționat este că am terminat meciul șase jucători ”îngălbeniți” și unul eliminat, și acesta pentru două galbene, dar și că în 90 de minute am trimis de două ori balonul pe poarta sucevenilor.

Portarul Teo Cîmpianu și-a început seria de intervenții reușite în minutul 8, cînd a ieșit și a prins la o minge ”aruncată” în spatele defensivei noastre, după care, la o fază asemenătoare, a avut noroc la șutul din careu al lui Stoian (12). Ricardo Mihalache (15) a scăpat in dreapata atacului nostru și a centrat periculos, numai că un fundaș advers a trimis în corner dintre doi atacanți ai echipei noastre, iar din cornerul rezultat a ieșit faza la care a finalizat Vlad Andreș pe lângă poartă. Stoian (21) a scăpat iar spre poarta noastră și l-a găsit la post pe Cîmpianu, la fel cum a fost portarul gazdelor, Ionuț Puianu, la șutul din afara carelui ”semnat” de Botezatu (37), mingea lovind pământul în fața porții adverse și dând mari emoții rădăuțenilor. S-a făcut 1-0 în minutul 42. Arbitrul băcăuan Mavriche a dat lovitură liberă pentru gazde la un henț văzut numai de el, iar Antonesei a expediat balonul direct în vinclu de la 20 de metri. După pauză jocul nu a mai avut limpezime, dar tot au fost trei faze importante. Ale gazdelor l-au avut în prim plan pe Stoian (79, 81), care a nimerit o dată bara din lovitură liberă și a tras apoi puțin peste poartă tot din fază fixă. CSM Ceahlăul putea egala în minutul 88, numai că faza lucrată de ai noștri s-a terminat cu șutul în transversală al lui Marius Matei de la marginea careului mare advers.

Pentru noi urmează sâmbătă meciul cu Șomuz Fălticeni, de la ora 17:00, pe Stadionul Ceahlăul.

Lotul folosit de CSM Ceahlăul:
Cîmpianu – Moroșanu,Cojocaru, Andreș, Ursu (56, Șincu), Toma (64, Curpăn), Copoț-Barb (56, Agafiței), Botezatu, Matei, Mateiciuc, Mihalache (32, Pîntea).