Multe absențe și multe incertitudini

Conducerea tehnică a CSM Ceahlăul Piatra Neamț se confruntă cu multe probleme de lot înaintea partidei pe care echipa noastră o are de disputat la CSM Bacău în etapa a XV-a a Ligii 3, Seria 1. Antrenorul Gabriel Rădulescu nu se poate baza sigur pe trei dintre cei patru mijlocași centrali pe care îi are în lot. Sorin Tăbăcariu și Cristian Copoț-Barb sunt accidentați, iar Ovidiu Toma este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Tot suspendat pentru meciul de mâine este și atacantul Adrian Moldovan, cel care a fost eliminat în partida cu Șomuz Fălticeni. Mai sunt și alte probleme medicale, dar sunt speranțe reale că unii dintre jucătorii care nu s-au pregătit în program normal în ultimele zile să poată fi mâine pe teren.

Revin însă atacantul Cosmin Nemțanu și fundașul Ionuț Ursu. Cei doi nu au putut evolua în partida cu Șomuz din cauza suspendărilor, primul din cauza eliminării din meciul cu Dante Botoșani, iar al doilea pentru că a adunat patru cartonașe galbene.

Cât privește calculele pentru echipa noastră, este clar că o victorie ne meține pe locul 4. Meciul se anunță însă dificil. Chiar dacă în luna noiembrie CSM Bacău nu a câștigat vreun punct în cele patru meciuri disputate în campionat, anterior, adversarul nostru de mâine a reușit câteva surprize. A remizat la Piatra Neamț și a învins pe Șomuz Fălticeni (3-2) și pe CSM Bucovina Rădăuți (1-0), aceste victorii consemnându-se în meciuri disputate pe propriul teren.

Cătălin Ștefănescu, mijlocaș CSM Ceahlăul Piatra Neamț:
”Nu suntem în cea mai buna situație având în vedere ultimele rezultate și numărul mare de absenți din lot pentru meciul cu CSM Bacău, dar abordăm meciul la victorie. Nici nu avem altă variantă dacă vrem să rămânem cu șanse mari de a face pasul în play-off. Întâlnim o echipa incomodă, care ne-a încurcat pe propriul teren și care a produs alte câteva surprize în această toamnă. Sperăm să luăm cele trei puncte puse în joc pentru a aborda cu optimism următoarele meciuri după reluarea campionatului. Cu siguranța va fi un meci de lupta”.