CSM Ceahlăul, învinsă de Aerostar

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ a jucat miercuri, 6 februarie 2019, un nou meci amical, tot pe propriul teren. După duelul cu juniorii de la Sporting Juniorul Vaslui a venit rândul unui duel cu o divizionară secundă, Aerostar Bacău.

Rezultatul final al disputei a fost 1-2 (1-2). Echipa noastră a deschis scorul în minutul 16, atunci când, la centrarea lui Răzvan Pîntea din corner, fundaşul Flavius Dumbrăvean a câştigat un duel aerian în careul oaspeţilor şi l-a învins Udeanu. Anterior acestei faze, portarul oaspeţilor a reuşit să respingă de sub bară mingea şutată din afara careului de Pîntea. Aerostarul a trecut peste primirea golului şi a egalat în minutul 27, când Carabela a şutat de la aproape 25 de metri bine plasat, în dreapta lui Barna. Golul victoriei băcăuane s-a înregistrat în minutul 35, cînd Pop a înscris în urma unui corner.

Partida a fost una apreciată ca foarte utilă de ambii antrenori, Gabriel Rădulescu şi, respective, Florin Bratu, mulţumiţi atât de condiţiile de joc, de nivelul adversarului, dar şi de faptul că nu au apărut accidentări.

CSM Ceahlăul a efectuat pe 4 şi 5 februarie câte două antrenamente pe zi, acest „meniu“ urmând a fi oferit jucătorilor şi pe 7 şi 8 februarie. Săptămâna se va încheia cu jocul de sâmbătă, 9 februarie, de la ora 11:00, în compania colegei de eşalon FC Botoşani II. Partida va avea loc pe Stadionul „Constantinescu Nehoiu“ din Roman. Săptămâna viitoare, CSM Ceahlăul va avea alte două partide amicale la Piatra Neamţ. Miercuri, 13.02.2019, va fi duelul cu Foresta Suceava (ora 12:00), iar sâmbătă, 16.02.2019, va fi confruntarea cu Bucovina Rădăuţi (ora 12:00).

Aerostar Bacău va disputa următoarele două partide de pregătire tot la Piatra Neamţ, pe terenul cu gazon sintetic de la Stadionul Ceahlăul. Sâmbătă, 09.02.2019, de la ora 13:00, „aviatorii“ vor evolua în compania celor de la Foresta Suceava, iar marţi, 12.02.2019, de la ora 14:00, va fi duelul cu Bucovina Rădăuţi.

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ:
Barna – Dumbrăvean, M.Rusu, Andreş, Strat, Toma, C.Rotaru, Copoţ-Barb, Pîntea, R.Vasile, Ţapu. Au mai jucat: Cîmpianu, Oteliţă, Covasan, A.Rusu, Moroşanu, Hodorogea, Matei, Gabor.

Aerostar Bacău:
Udeanu – Ardei, Mutu, Ichim, Drugă, Tăbăcariu, Carabela, Ilie, Vraciu, Buhăceanu, Pop. Pe parcursul jocului la Aerostar au intrat toţi jucătorii de rezervă.

Rezultatele etapei 15 din Liga 3, Seria 1 Clasamentul la zi al Ligii 3, Seria 1 Arhivă știri