Ștefan Stoica: ”Noi trebuie să intrăm pe teren ca Ceahlăul Piatra Neamț”

CSM Ceahlăul Piatra Neamț joacă sâmbătă, 7 septembrie 2019, de la ora 17:00, meciul ce va conta pentru etapa a III-a a Ligii 3, Seria 1. Adversarul va fi FC Botoșani II, o echipă care vine la Piatra Neamț după ce în două jocuri disputate acasă până acum nu a reușit să câștige decât un punct. Tehnicianul gazdelor, Ștefan Stoica, a anunțat și ceva modificări în echipa de start față de duelul cu CSM Focșani, dar și între rezerve.

Ștefan Stoica, antrenor principal CSM Ceahlăul Piatra Neamț:
”Nu știm foarte multe lucruri despre adversar, dar și ei alcătuiesc o echipă tânără, care joacă mult pe atac și care încearcă să controleze balonul pentru că jucătorilor tineri le place acest lucru. În același timp și noi avem o echipă tânără, dar ne dorim ca mâine (n.n. – sâmbătă, 07.09.2019) să luăm cele trei puncte.Dacă vor avea sau nu jucători de la echipa mare contează mai puțin, fiindcă noi trebuie să intrăm pe teren ca Ceahlăul Piatra Neamț, să demonstrăm că avem echipă bună, care poate să joace. Noi ne prezentăm cu jucători tineri și foarte valoroși, chiar unul este aici lângă mine (n.n. – face referire la Vlad Andreș). Din prima zi i-am spus că am avut șansa să fiu cu ani în urmă antrenor la Internațional Curtea de Argeș și Chiricheș avea atunci tot 19 ani, iar eu i-am spus lui Vlad: «la vârsta ta ești mai bun decît era Chiricheș la 19 ani». Am foarte mare încredere în el și în ceilalți tineri ai noștri. Echipa asta, dacă ar juca împreună doi ani ar crește foarte mult, dar noi nu putem să așteptăm atâta timp, pentru că noi trebuie să câștigăm fiecare joc”.

Antrenorul pietrean a recunoscut că echipa mai are de muncit pentru a avea agresivitatea pe care el o dorește și un plus de viteză în exprimarea ofensivă. De asemenea, acesta a precizat că jucătorii încep să învețe să aibă mentalitatea de învingători, una necesară îndeplinirii obiectivului impus, adică promovarea în Liga 2.