Cristian Copoț-Barb, despre revanșă și importanța rezervelor

Cristian Copoț-Barb a trăit din teren cele două meciuri jucate cu CSM Bucovina Rădăuți în sezonul precedent în care CSM Ceahlăul a cedat de fiecare dată. A fost 1-2 la Piatra Neamț și 0-1 la Rădăuți. Mijlocașul pietrean privește acum cu mai mare încredere spre jocul cu Bucovina, un adversar care a început sezonul cu două victorii și care în sezonul trecut nu a pierdut nici un meci pe propiul teren. De fapt, Bucovina este echipa care a câștigat Seria 1 a Ligii 3 în sezonul 2020-2021, dar care a ratat calificarea în finala barajului pentru promovarea în Liga 2.

Cristian Copoț-Barb, mijlocaș CSM Ceahlăul:
”Avem de luat o mică revanșă pentru că sezonul trecut am pierdut ambele meciuri cu ei. Lăsăm însă în urmă ce a fost și vreau să ne întoarcem învingători acum. Știm despre adversar că are un lot mult schimbat. Pe noi nu ne inetersează situația lor, cine interesează să ne facem jocul nostru, să avem atitudine bună, ca cea de sâmbătă (n.n. – cu Hușana Huși) și să luăm cele trei puncte”.

Fotbalistul a adus un aport important la cele două victorii de până acum înregistrate de CSM Ceahlăul, atât din postura de rezervă, cât și din cea de titular. Iar concluzia sa este că echipa are în prezent o ”bancă” valoroasă și care va da mereu echipei imboldul necesar pentru victorii. ”Ca rezervă intri cu o dorință mare să arăți că poți ajuta. Și la Pașcani cei care au intrat din primul minut și-au dorit foarte mult, doar că am avut puțină neșansă și nu a intrat mingea în poartă mai repede. Mă bucur că atunci mi-am ajutat echipa și am câștigat. Important este ca cei care rămân rezerve au înțeles că trebuie să ne ajutăm între noi. Și «banca» este foarte importantă la o echipă și mă bucur că atunci când o rezervă intră pe teren își face treaba”, a declarat Cristian Copoț-Barb.

Costel Ilie, antrenor principal CSM Ceahlăul:
” Vreau să felicit și să laud evoluția celor de pe «bancă». Așa aștept de la fiecare jucător să-și aducă aportul, să arate că mă pot baza pe el, că poate schimba fața jocului. Asta indiferent cât joacă: două minute, trei minute, cinci minute sau chiar 20. Fiecare trebuie să intre cu entuziasm și determinare”.