Hușana ne-a ADMINISTRAT a patra înfrângere

Hușana Huși este a patra echipă care în actuala ediție de campionat reușește să administreze o înfrângere echipei noastre, CSM Ceahlăul Piatra Neamț. Acest insucces a venit într-un moment al echipei noastre pe care îl consideram bun, după cele trei rezultate pozitive consecutive consemnate anterior. A fost un joc de luptă, cu echipa gazdă jucând cartea apărării și contraatacului, mai ales după minutul 16, când a fost eliminat un jucător vasluian.

Partida s-a terminat cu scorul de 1-0 (1-0), după golul marcat de Țenu în minutul 31. Reușita s-a înregistrat în urma unui șut din marginea careului mic. Anterior însă Ștefănescu a pierdut mingea în jumătatea adversă, Sandu a plecat în cursă pe partea dreaptă a atacului hușean și a centrat în careu. Cu ceva șansă mingea a rămas în posesia gazdelor și Țenu a trimis-o în plasă.

Până la momentul eliminării lui Dumitru, Deleanu (3) îi dăduse emoții lui Barna, care a parat șutul din careu al adversarului, iar Șter (13) a nimerit bara cu un șut spectaculos din marginea careului mare. Până la pauză, după gol, Șter (37) și Botezatu (44) au pus în real pericol poarta gazdelor, dar Turiță și apoi imprecizia la finalizare au făcut ca scorul să rămână nemodificat.

După revenirea de la cabine, Hușana a avut primele șanse prin Deleanu (46) și Dănăilă (47), după care Sandu (77) a scăpat singur cu Barna, dar portarul nostru a judecat bine faza și a reușit să pareze. Un minut mai târziu o fază ofensivă bine dusă de ai nostri l-a lăsat cu mingea la picior pe Pîntea în mijlocul careului advers, numai că șutul care nu-i dădea nici o șansă lui Turiță a fost blocat de un fundaș vasluian. Pe final, Cozma (87) și Sandu (89) au ratat noi ocazii ivite în urma unor contraatacuri, dar același Barna a păstrat diferența de doar un gol în favoarea gazdelor.