alexandru Ichim: „Accederea în play-off este un obiectiv ușor de atins”

 

 

Alexandru Ichim s-a alăturat lotului echipei noastre după ce a jucat ultima dată la Dante Botoșani, liderul la zi al clasamentului Ligii 3, Seria 1. a venit la CSM Ceahlăul cu gândul de a pune umărul la promovarea în Liga 2 și mai apoi în Liga 1, sperând că va bifa în tricoul galben-negru și meciul său cu numărul 100 în primul eșalon fotbalistic al țării.

 

Reporter: Bun revenit acasă!

Alexandru Ichim: Mulțumesc! M-am întors la Piatra Neamț, acasă, după șase ani, pentru că am plecat în ianuarie 2016, pe când echipa mai era în Liga 2. Am plecat de la FC Ceahlăul și am venit la CSM Ceahlăul.

 

Reporter: Conform statisticilor, ai jucat 99 de meciuri în Liga 1 și ai patru goluri marcate în Liga 1. Mai visezi să joci meciul 100 în Liga 1?

Alexandru Ichim: Doamne ajută! Aș vrea în doi ani să se întâmple asta. Cifrele sunt corecte și, da, am de gând să joc și meciul 100 în Liga 1 chiar pentru Ceahlăul.

 

Reporter: Cum ți se pare obiectivul CSM Ceahlăul, accederea în play-off?

Alexandru Ichim: Cunosc foarte bine seria și consider că accederea în play-off este un obiectiv ușor de atins. Asta pentru că depindem numai și numai de noi. Nu depindem în totalitate de jocul rezultatelor. Mai ales că, dacă ne uităm pe programul ultimelor trei etape care vor fi în martie, și contracandidatele se luptă între ele. Automat, dacă noi obținem rezultate bune în aceste trei meciuri, noi vom fi în play-off.

 

Reporter: Cum regăsești activitatea fotbalistică la Piatra Neamț?

Alexandru Ichim: Este total diferit față de momentul plecării mele de aici. Dar în bine. Lotul este unul foarte tânăr și conducerea nouă a clubului, dar păcat de stadion pentru că față de acum câțiva ani s-a cam degradat.