Victorii pe linie pentru juniori în ultimele meciuri din 2021

Echipele de juniori ale clubului nostru au încheiat anul 2021 cu victorii pe linie, după ce cu o săptămână în urmă pierduseră cele trei jocuri disputate pe terenuri ”străine”. Iar la final de an, CSM Ceahlăul Piatra Neamț conduce grupa play-off a Seriei 1 a Campionatului Național U19, în timp ce la U17, ai noștri ”iernează” pe locul 4. Cu o altă clasare pe podium ne bucură echipa de Juniori C, care a terminat anul pe locul 2 în ierarhia Ligii Elitelor U15, Seria 1.

JUNIORI ACSM Ceahlăul este prima clasată în ierarhia play-off-ului Seriei 1 a Campionatului Național U19. Echipa are ca obiectiv terminarea pe locul 1 a acestei faze a întrecerii pentru a face apoi pasul spre etapa eliminatorie a competiției naționale. Evident că toți jucătorii acestei generații vor fi urmăriți îndeaproape pentru a putea face parte și din echipa de seniori într-un viitor nu prea îndepărtat, mai ales că unii au efectuat deja antrenamente cu ”echipa mare” și au făcut parte din lot la meciurile din Liga 3.În ultima etapa din 2021, CSM Ceahlăul a învins cu 3-1 pe FC City Iași. Celelalte meciuri ale rundei s-au încheiat astfel: LPS Suceava – CSM Pașcani 3-1, ACS Juniorul Suceava – LPS Roman 4-1. Următorul meci oficial al acestei formații va fi pe 19 martie 2022.

Clasamentul se poate vedea aici – http://csmceahlaul.ro/clasament/

JUNIORI BEchipa noastră U17 se află într-o perioadă de acumulări la toate capitolele, iar calificarea în play-off-ul seriei nu face altceva decât să le arate jucătorilor și antrenorilor că munca lor este cu folos. În ultima rundă din anul în curs, etapa a IV-a a play-off-ului Seriei 1 a Campionatului Național U17, CSM Ceahlăul a învins pe propriul teren pe FC City Iași cu 3-1. De menționat este că acest succes a venit deși echipa noastră a avut în componență mai mulți jucători mai mici de vârstă decât adversarii lor. Celelalte rezultate ale rundei au fost: ACS Juniorul Suceava – LPS Piatra Neamț 5-0, LPS Suceava – FGC Bacău 1-1. Următorul meci oficial al acestei formații va fi pe 19 martie 2022.

Clasamentul se poate vedea aici – http://csmceahlaul.ro/clasament/

JUNIORI CCSM Ceahlăul iernează pe locul 2 în clasamentul Seriei 1 a Ligii Elitelor U15. În ultima partidă disputată la această categorie de vârstă, CSM Ceahlăul a învins cu 2-1 reprezentanta celor de la FC Botoșani. Într-un alt meci al rundei, Politehnica Iași a trecut de ACS Juniorul Suceava cu 4-0, iar AS Unirea Ruginoasa a stat. Sezonul se va relua pentru micii noștri fotbaliști pe 13 martie 2022.

Clasamentul se poate vedea aici – http://csmceahlaul.ro/clasament/

 

De meționat este că echipele noastre de juniori vor reveni la pregătire în ziua de 10 ianuarie 2022.