”Privim cu încredere spre acest meci”

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a ajuns în fața ultimelor patru meciuri oficiale programate în toamna anului în curs. Țelul este câștigarea a 12 puncte din 12 posibile pentru a prinde un loc cât mai sus în clasament, poate chiar pe podium la finalul lui 2021.
Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, de la ora 14:00, echipa noastră înfruntă pe CSM Bucovina Rădăuți pe stadionul nostru și gândurile tuturor galben-negrilor se îndreptă spre un succes. Asta chiar dacă vor lipsi, accidentați, mijlocașii Sorin Tăbăcariu și Crsitian Copoț-Barb. Vor fi însă la dispoziția antrenorilor noștri atât Ionuț Ursu, ieșit accidentat în prima repriză la Huși, cât și Cristian jalbă și Ciprian Șincu-Scripă, suspendați pentru duelul din runda precedentă.
Atacantul Cosmin Nemțanu crede că terenul foarte bun de la Piatra Neamț va avantaja stilul de joc al echipei noastre, în timp ce portarul și căpitanul Alexandru Barna este de părere că șansele de a prinde un loc în play-off sunt importante.
Ce au declarat cei doi jucători înaintea meciului cu Bucovina Rădăuți, puteți citi mai jos.

Cosmin Nemțanu, atacant CSM Ceahlăul:
”Dificile sunt toate partidele pentru noi în perioada asta mai ales că nu avem un psihic foarte bun, însă am avut o ședință luni și încercăm să strângem rândurile și să fim bine și din acest punct de vedere. Privim cu încredere spre acest meci amintindu-ne de meciul din tur (n.n. – scor 0-0), de la Rădăuți, unde dacă marcam din prima repriză puteam să le dăm multe goluri lejer. Sper să începem bine, să marcăm repede și să dăm cât mai multe goluri, care ne-ar aduce încredere. Ne ajută și terenul pentru stilul nostru de joc, pentru ce calitate avem în echipă.
Am lucrat pentru a ne reveni mental după acel meci de la Huși. Doar cu pozitivitate putem să reușim și sper să fim la un nivel bun. Avem nevoie de a marca repede. Asta ne dorim cu Bucovina pentru a ne descătușa și cred că vom avea o partidă bună”.

Alexandru Barna, portarul și căpitanul CSM Ceahlăul:
”Nu trebuie să ne gândim că am făcut egal pe terenul lor în tur sau că i-am mai bătut cândva acasă. Important este să intrăm pe teren să facem totul pentru a câștiga.
Sincer să fiu, suntem într-o situație care nu ne place, dar nu este nimic pierdut până acum în ceea ce privește realizarea primului pas spre atingerea obiectivului și trebuie neapărat să câștigăm meciurile care au mai rămas. Putem câștiga 12 puncte în meciurile rămase din 2021. Dacă suntem concentrați și dacă dăm totul pe teren, de ce nu?
Sper să câștigăm sâmbătă.”