Juniorii B au învins Juniorul Suceava, liderul seriei

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a înfruntat ACS Juniorul Suceava în competițiile juniorilor A și B în ziua de sâmbătă, 9 noiembrie 2019. Ambele meciuri s-au jucat la Piatra Neamț și s-au încheiat cu victorii ale formațiilor noastre. Dacă juniorii A au învins la un scor ce scutește de orice comentariu, juniorii B au câștigat în fața liderului seriei.

JUNIORI B
Echipa noastră a dispus de ACS juniorul Suceava cu scorul de 3-1 (1-1), reușitele formației pregătite de Florin Axinia și Valentin Avădanei fiind semnate de Alexandru Anton (2) și Alexandru Catău.
”Suntem echipă bună, așa că nu este o suspriză că am învins liderul seriei din care facem parte. Am jucat foarte bine și am câștigat pe merit. Au o echipă masivă, dar la fotbal am fost mai buni. Am avut și alte ocazii de a marca, dar și ei și-au creat alte oportunități de a mai înscrie”, a fost concluzia antrenorului Florin Axinia după acest succes. Celelate meciuri ale etapei 18 a sezonului regulat în Campionatul Național U17, Seria 1, s-au terminat astfel: CSM Bacău – Aerostar Bacău 0-1, LPS Roman – LPS Piatra Neamț 5-0, LPS Iași – LPS Suceava 2-3.

Juniori A
CSM Ceahlăul a învins pe ACS Juniorul Suceava cu 11-0. Marcatorii echipei noastre au fost: Anthony Gabor (2), Andrei Ghenici, Adrian Olteanu, Radu Hurdubei (2), Bogdan Oteliță, Marius Matei, Cezar Răducanu, Alexandru Crap, Daniel Moroșanu. În celelalte jocuri ale rundei 18 a Campionatului Național U19, Seria 1, s-au consemnat rezultatele: CSM Bacău – Aerostar Bacău 1-0, LPS Roman – LPS Piatra Neamț 1-1, LPS Iași – LPS Suceava 4-3.

Pe 16 noiembrie 2019, echipele noastre de Juniori A și Juniori B vor înfrunta LPS Suceava, în deplasare.