”Nu ne dăm bătuți!”

Meciul de la Miroslava a trecut și rezultatul s-a așezat în statistica rece în care avem cinci meciuri fără victorie din șapte posibile, în campionat. Este deranjant și supărător, dar jucătorii noștri cu experiență susțin că blocajul psihic va fi depășit chiar cu prima ocazie. Tot ei spun că prima victorie va aduce un plus de încredere, îndârjire și elan. Sunt foarte mulți noi în echipă, dar sunt jucători care au venit la Piatra Neamț pentru a reuși o promovare mult dorită. Este dorită și de ei, chiar dacă până acum clasamentul nu le este argument.
”Nu ne dăm bătuți! Avem încredere și avem valoare”, este mesajul venit din vestiar.
Echipa a înțeles că trebuie să strângă rândurile, să se cunoască mai bine și în afara terenului și a vestiarului și poate că sâmbătă, cu Sporting Juniorul Vaslui, va veni și victoria aceea care să însemne descătușarea.

Privind spre ultima partidă, CSM Ceahlăul Piatra Neamț nu a reușit la Miroslava să rupă seria de meciuri fără victorie, Știința câștigând cu 1-0 (0-0). A fost însă un duel în care echipa noastră a ridicat nivelul jocului față de precedentele și în care au reapărut ocaziile. Au fost șanse de a marca atât în prima repriză, cât și a doua, iar golul primit a fost pe un contraatac, Unghianu (51) marcând la singura fază importantă de poartă a gazdelor din repriza a doua.

Prima ocazie a jocului s-a consemnat în minutul 18, când Ionuț Ursu a trimis puțin pe lângă poartă la centrarea din lovitură liberă venită de la Denis Botezatu. Vîlea (18) și Șter (35) au amenințat și ei poarta gazdelor în primul mitan, încadrând șutul periculos al lui Asofiei (30). După pauză a venit golul de nicăieri al lui Unghianu și apoi seria de ratări ale noastre. Daniliuc, portarul gazdelor, a scos tot ce a fost pe poartă – cinci șuturi ”semnate” de Botezatu, Vîlea, Pîntea și Șter – iar la altele două, expediate de Botezatu și Șter, a privit cu mingea se duce agonizant de aproape de bare.

Sâmbătă, 16 octombrie 2021, de la ora 15:00, avem șansa unei noi victorii în campionat în înfruntarea cu Sporting Juniorul Vaslui. Vă așteptăm la stadion, pe voi, suporterii noștri, pentru a vă dedica o victorie pe care o așteptați de mai bine de o lună.