CSM Ceahlăul se reunește mâine, 13 ianuarie 2020

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a terminat vacanța, iar mâine, 13 ianuarie 2020, s-a decis reunirea lotului. Întâlnirea va avea loc la Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra Neamț, iar primul antrenament va avea loc cu începere de la ora 11:00.

Pregătirea se va efectua în localitate, antrenorul principal Ștefan Stoica precizând că are deja programul stabilit pe zile pentru primele trei săptămâni de muncă. ”Vor putea fi schimbări de la ceea ce am hotărât până acum, dar nu foarte importante”, a mai precizat Ștefan Stoica. În viitorul imediat se va definitiva și programul de jocuri amicale de dinainte de retur, fiind deja contacte cu reprezentanții echipelor Șomuz Fălticeni, Bucovina Rădăuți și chiar Unirea Slobozia, liderul la zi al Seriei 2 a Ligii 3.

Cât privește lotul echipei noastre, sunt certe până acum despărțirile de Arsene Luboya, Yoann Fellrath și Franck M’Barga. Președintele executiv Marin Mitran a precizat însă că încă de la reunirea de mâine vor fi trei jucători noi, posibil fiind să apară încă unul în plus.

Se reunesc și juniorii.

Antrenorii Valentin Avădanei și Florin Axinia au sunat și ei adunarea pentru echipele clubului nostru de la categoriile de Juniori A și Juniori B. Ședințele de pregătire vor avea loc în localitate, urmând a se disputa pe viitor și câteva meciuri amicale. Primele jocuri oficiale în acest an pentru aceste echipe de juniori vor fi însă tocmai în ziua de 14 martie.