Gabriel Rădulescu și Max Cojocaru, declarații premergătoare partidei cu Hușana

CSM Ceahlăul Piatra Neamț joacă sâmbătă, 15 aprilie 2021, partida din deplasare cu ACS Hușana Huși. Duelul este unul ce face parte din programul etapei 16 a Ligii 3, Seria 1, și va începe de la ora 17.00. Pentru acest meci, conducerea tehnică a echipei noastre se confruntă cu ceva probleme de lot, având în vedere că absentează, din cauza accidentărilor, jucătorii Richardo Mihalache, Robert Vasile, Gabriel Ioraga și Răzvan Hodorogea.

Gabriel Rădulescu, despre…
– meciul cu cei de la Hușana Huși:
„Știm că ne așteaptă un joc dificil la Huși, cu o echipă care este în formă, o echipă bine organizată, determinată, cu un moral foarte bun. Sperăm să facem un joc care să ne permită să ne întoarcem acasă cu victorie, să facem un joc consistent și să marcăm.
Jocul de la Huși va fi mai dificil față de partida cu Șomuz Fălticeni. Cumva jocul se aseamănă cu cel de la Rădăuți, unde terenul a fost cum a fost. Și adversarii sunt bine din punct de vedere fizic și ne așteptăm la un joc mai direct, pe contre, dar am încredere că vom fi bine așezați în teren și vom specula spațiile libere din apărarea lor.
Asupra primului 11 mai sunt semne de întrebare, dar am încredere că vom găsi formula câștigătoare. Sunt patru accidentați, dar acum revin jucătorii suspendați în meciul precedent și suntem acoperiți.
Plecăm cu o zi înainte și vom dormi la Vaslui. Ne ajută deplasarea cu o zi înainte pentru că avem timp să socializăm, să pregătim foarte bine jocul, stăm împreună. E foarte bine”.
-participarea la barajul de promovare în Liga 2:
”Mai sunt trei jocuri importante până la baraj. Avem nevoie de victorii în toate jocurile și coroborat cu celelalte rezultate sperăm să terminăm pe locurile de baraj și să participăm la acesta.”

Maxim Cojocaru a declarat:
”Cred că ne așteaptă un meci dificil. Știm cu toții că au câștigat în ultima etapă și vin cu un moral foarte bun, dar noi trebuie să mergem să ne facem jocul nostru, să luăm punctele și să mergem mai departe spre obiectivul nostru. Victoria din tur (n.n. – 3-0) ne face doar să înțelegem că trebuie să avem aceeași atitudine, aceeași determinare și să ne apropiem victoria pentru că asta contează cel mai mult.
Visăm la promovare și de visat mereu e bine, dar luăm fiecare meci în parte și așteptăm șansa să urcăm în clasament pe locurile care ne permit să mergem la baraj. Și vom urca în clasament pentru că nu avem încotro.”