CSM Ceahlăul U17, meci foarte greu acasă în Cupa României

CSM Ceahlăul Piatra Neamț s-a aflat în urna sfertfinalistelor Cupei României la fotbal pentru categoria de vârstă U17 și și-a aflat astăzi numele adversarului pe care îl va înfrunta pe propriul teren în ziua de miercuri, 13 martie 2019.

Tragerea la sorți a avut loc la sediul Federației Române de Fotbal, iar între posibilele rivale la un loc în semifinalele întrecerii nu s-au aflat decât nume importante în lumea fotbalului juuvenil din țara noastră, adică: FC Voluntari, CS U Craiova, FCSB, CFR Cluj Napoca, Viitorul Constanța și LPS Banatul Timișoara.

Echipa noastră de la categoria U17 va înfrunta pe propriul teren pe Viitorul Constanța, liderul clasamentului Ligii Elitelor U17, Seria A, cu 24 de puncte din 27 posibile. CSM Ceahlăul și Viitorul s-au duelat în campionat, în ultima rundă a turului, dobrogenii câștigând la Piatra Neamț cu 3-0.

Valentin Avădanei, antrenor juniori:
”Nu ne puteam aștepta la un adversar ușor în această fază a competiției, pentru că s-au calificat în sferturi de finală numai echipe bune și foarte bune ce reprezintă cluburi cu tradiție în fotbalul juvenil sau cluburi care investesc serios în acest compartiment. Viitorul Constanța este un adversar pe care îl știm, cunoaște ce potențial are, numai că noi vom avea ambiția de a ne califica în semifinale. Va fi un alt fel de joc față de cel de campionat și sunt convins că tinerii noștri vor fi determinați și ambițioși“.

Conform regulamentului competiției, se va juca o singură manță pe terenul echipaie noastre. Va fi un meci de 90 de minute, iar dacă se va consemna egalitatea la finalul timpului regulamentar de joc se va trece direct la lovituri de departajare.

Cupa României U17, Sferturi de finală, Program:FC Voluntari – CFR Cluj NapocaFC Ardealul Cluj Napoca – FCSBCSM Ceahlăul Piatra Neamț – Viitorul ConstanțaLPS Banatul Timișoara – CS U Craiova.


Cupa României U19, Sferturi de finală, Program:

CFR Cluj Napoca – UTA Arad
FC Hermannstadt – Viitorul Constanța
Sport Team București – Dinamo București
Petrosport Ploiești – Sporting Juniorul Vaslui.

Rezultatele etapei 15 din Liga 3, Seria 1 Clasamentul la zi al Ligii 3, Seria 1 Arhivă știri