Am început pregătirea

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a început astăzi, 15 iulie 2019, pregătirea în vederea participării în sezonul competițional 2019-2020. Antrenorul Gabriel Rădulescu a avut la dispoziție un lot de 17 jucători, dintre care 13 jucători de câmp și 4 portari. Antrenamentele se vor desfășura de acum înainte la Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra Neamț, cel care astăzi a fost omologat pentru sezonul 2019-2020.

S-au consemnat însă și noutăți. Astfel, la nivelul lotului CSM Ceahlăul anunță apariția unui nou portar, Iulian Moldoveanu (20 ani), ultima dată la Dacia Unirea Brăila, și a unui jucător de câmp, Alin Bărîcă. Acesta din urmă are 20 de ani și a jucat ultima dată la Cetate Deva. Evoluează pe post de mijlocaș central defensiv sau fundaș central.

La nivelul conducerii tehnice, CSM Ceahlăul îl are în componență începând de ieri pe Danielle Nervi, preparator fizic. Este un italian de 56 de ani care a activat ultima dată la Kukesi, în Albania, grupare care a terminat prima ligă din această țară ca vicecampioană. Danielle Nervi va lucra împreună cu Cristian Naciu. De asemenea, noul antrenor cu portarii este Alin Dincă. Acesta are 39 de ani, i-a luat locul lui Florin Anton, care a plecat la Aerostar Bacău, și a lucrat ultima dată în Arabia Saudită la echipa pregătită de Liviu Ciobotariu, Al-Ta’ee. Cert este că va sosi în cursul săptămânii actuale și un antrenor secund.

Vor mai veni în cursul acestei săptămâni o serie de jucători care ducă la completarea lotului actual. Cât privește jucătorii care nu mai sunt în lotul nostru, au ales alte variante și le mulțumim pentru aportul adus, urându-le de asemenea succes mai departe.

Privind încă de acum spre seria din care va face parte echipa noastră în Liga 3, antrenorul Gabriel Rădulescu a precizat:
”Cred că va fi un campionat mai tare. Vom avea în seria noastră cluburi puternice din punct de vedere financiar. Jumătate dintre echipe vor fi foarte bune și bune. Asta simt după primul an al nostru în acest eșalon. Sunt echipe cu experiență în Liga 3, nu cu joc spectaculos, dar care au jucat la rezultat și și-au atins obiectivele”.

CSM Ceahlăul are deja stabilite trei meciuri amicale:
27 iulie – Șomuz Fălticeni
3 august – Știința Miroslava
7 august – Bucovina Rădăuți
10 august – AFC Odorheiu Secuiesc (deplasare).

Galerie foto: vezi aici!