Indiscutabil mai buni

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a bifat al treilea succes al sezonului competițional 2021-2022 și pare să fi prins din nou roșeață în obraji și încredere în forțele proprii. Este un succes care ne menține în lupta pentru un loc în play-off-ul Seriei 1 a Ligii 3 și care ne arată că depindem numai de noi. Mai este un joc din tur, sâmbătă la Suceava, după care începe returul și nimic nu este pierdut.
Partida cu Sporting Juniorul Vaslui s-a încheiat cu scorul de 2-0 (1-0), autorii golurilor noastre fiind Răzvan Pîntea (35) și Andrei Vîlea (58). Omul meciului a fost Răzvan Pîntea, cel care a deschis scorul cu o execuție splendidă – lob peste portarul advers de la aproape 20 de metri, după care a dat pasa de gol pentru reușita de 2-0. Dar nu doar Pîntea a jucat foarte bine. Fundașii și-au făcut treaba și au dat siguranță, la fel ca portarul Barna, mijlocașii au alergat foarte mult pentru a face legătura între compartimente, dar mai ales pentru a aduce un plus în treimea adversă, iar atacanții au ajutat din plin la evoluția întregii echipe.
Acest succes ne-a ajutat să urcăm până pe locul 5 în clasamentul seriei, cu 11 puncte, la două distanță de ocupanta locului 4, Foresta Suceava, pe care o vom înfrunta sâmbătă, 23 octombrie 2021, pe terenul său.

CSM Ceahlăul:
Barna – Moroșanu, Jalbă, I.Ursu, Șincu-Scripă (60, C.Ursu), Tăbăcariu, Botezatu (72, Toma), Pîntea (60, Curpăn), Nemțanu (60, Șter), Ștefănescu (72, Toma), Vîlea.
Rezerve neutilizate: Cîmpianu, Dumbrăvean, Anton, Istrati.