Juniorii A înfruntă o echipă de UEFA Youth League

CSM Ceahlăul Piatra Neamț U19 a avut parte de o împerechere cum nu se putea mai dificilă în turul II al Cupei Elitelor U19. După ce a trecut de ACS Juniorul Suceava U19, scor 4-1 în deplasare, pentru echipa lui Constantin Pancu și Daniel Mahu Moisii a venit vremea unui duel extrem de dificil contra campioanei naționale la categoria U19 din 2021.

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc U19 va veni miercuri, 24 noiembrie 2021, la Piatra Neamț pentru meciul din turul II al Cupei Elitelor U19.

Câștigătoarea se va decide într-un singur tur, astfel că sunt posibile și lovituri de departajare la finalul celor 90 de minute de joc, dacă rezultatul va fi egal.

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc U19 a câștigat în 2021 titlul național după o finală disputată cu Viitorul Constanța, grupare pentru care a evolua și actualul nostru jucător, Andrei Vîlea. Harghitenii au jucat astfel în toamnă în faza preliminară a UEFA Youth League, pierzând meciurile cu franzecii de la Angers, scor 0-2 și 0-3. În prezent, actuala echipă a clubului ciucan joacă tot în Liga Elitelor U19, în Seria Vest, și ocupă locul 2 (24p) într-un clasament de 12 formații. Înaintea harghitenilor se află U Cluj (25p), iar podiumul este completat de CFR Cluj (23p).

CSM Ceahlăul a câștigat seria din care a făcut parte în prima fază a Campionatului Național U19 și asta a ajutat-o să joace și în Cupa Elitelor U19.