CSM Ceahlăul merge încrezătoare în fieful liderului

CSM Ceahlăul Piatra Neamț are o deplasare foarte dificilă la finalul săptămânii în curs, tocmai pe terenul liderului CS Dante Botoșani. Pentru ai noștri partida poate fi momentul în care pot dovedi că sunt puternici contra unui adversar care în acest sezon aproape că a mers perfect. De asemenea, este meciul în care galben-negrii pot arăta că a doua repriză a meciului cu Bucovina Rădăuți nu a fost o întâmplare. Toți suporerii echipei noastre așteaptă o victorie la Dante.
Antrenorul Gabriel Rădulescu nu poate miza pe serviciile a trei jucători pentru partida de la Dorohoi. Sorin Tăbăcariu și Cristian Copoț-Barb sunt absențe deja cunoscute, dar lista îl mai cuprinde acum și pe portarul Teodor Cîmpianu. Acesta a suferit o accidentare la un antrenament în cursul acestei săptămâni și nu poate răspunde convocării pentru joc.
Victoria din meciul cu Bucovina Rădăuți, dar mai ales eficința de care au dat dovadă jucătorii noștri în meciul de sâmbăta trecută, au adus un plus de liniște și de încredere. De asta au vorbit în mod special jucătorii Denis Botezatu și Daniel Moroșanu în declarațiile acordate înainte de meci.

Denis Botezatu, mijlocaș CSM Ceahlăul Piatra Neamț:
”Chiar dacă am foști colegi care joacă acolo, nu am vorbit cu nimeni și chiar dacă aș fi vorbit cu siguranță nu mi-ar fi spus nimeni ce se întâmplă în curtea lor. Noi îi știm însă foarte bine, cunoaștem stilul de joc al acestei echipe. Va fi o luptă acolo, acest gen de meci ne așteaptă la Dorohoi, cu mingi la bătaie. Trebuie să stăm bine pe mingea a doua și să intrăm determinați pe teren.
A fost o atmosferă frumoasă în ultima săptămână, exact cum trebuie să fie în cadrul clubului. De acum trebuie să luăm partea bună a meciului cu Rădăuți, în special repriza a doua. Consider că am jucat bine și-n prima repriză, însă nu ne-am creat ocazii. În rest, totul a fost ca după o victorie și sper să continuăm acest parcurs”

Daniel Moroșanu, fundaș CSM Ceahlăul Piatra Neamț:
”Dante Botoșani este o echipă foarte bună și ne așteaptă un duel dificil. Am avut meci greu și acasă cu ei, dar spun că mergem acolo la victorie și cred că ne vom întoarce cu cele trei puncte puse în joc. Ne ajută acum și rezultatul și evoluția din meciul cu Bucovina Rădăuți. Este o atmosferă foarte bună în vestiar, la antrenamente. Am arătat în repriza a doua a partidei cu Bucovina ca o echipă adevărată și eu cred că vom face un meci bun și la Dorohoi. Și înaintea meciului cu Rădăuți aveam mare încredere că obiectivul este unul realizabil. Consider că doar noi suntem cei care ne putem împiedica”

CS Dante Botoșani – CSM Ceahlăul Piatra Neamț va fi un meci condus de o brigadă de arbitri ce-l va avea la centru pe ilfoveanul Vasile Buzea, iar la cele două linii pe Traian Ionuț Neacșu (București) și Cristian Voicu (Focșani). Observatori vor fi sucevenii Aurel Daicu și Grigore Suhan.