Victorie incontestabilă

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a câștigat fără drept de apel partida de pe propriul teren cu ACS Bradul Borca. Scorul final, 4-1 (0-0), scutește de orice comentariu, dar lucrurile au fost clare încă din start. Echipa noastră nu a reușit să marcheze în prima repriză, fiind singurul lucru care i-a lipsit. Asta pentru că pe teren, CSM Ceahlăul a reușit să domine adversarul din toate punctele de vedere, fiindcă numai imprecizia la finalizare și intervențiile portarului de la Bradul au menținut tabela nemodificată.

După pauză s-au marcat și mult așteptatele goluri, după ce s-au consemnat și trei modificări. Au ieșit Pîntea, Curpăn și Agafiței și au intrat Șincu, Mihalache și Matei. Jocul a prins ceva mai multă vigoare, iar în minutul 56 Vlad Andreș a marcat pentru 1-0 cu un șut din interiorul careului advers. Mutat din postura de fundaș stânga în cea de mijlocaș dreapta, Keita Modibo a devenit rapid pasator decisiv în două rânduri. De fiecare dată a pătruns cu mingea la picior în careul advers și a ”scos la șut” pentru Botezatu (62) și Matei (64), care au tras fără speranță pentru portarul Bradului. În minutul 70, scorul a devenit 4-0, după ce Ovidiu Toma a executat surprinzător o lovitură liberă de la aproape 18 metri. ”Ultimul cartuș” l-a tras însă Borca, prin Onica (79), cel care a finalizat cu un șut surprinzător dintr-un unghi foarte mic, al colțul scurt.

Pentru echipa noastră urmează meciul de la Vaslui, cu Sporting Juniorul din localitate. Duelul va avea loc vineri, 30 aprilie 2021, de la ora 15.00.