Juniorii A și B, la câte un punct de îndeplinirea obiectivului

Echipele CSM Ceahlăul de Juniori U19 și U17 mai au câte un meci în faza pe grupe regionale din Campionatele Naționale rezervate acestor categorii de vârstă. Pentru fiecare în parte obiectivul este să nu piardă în ultima etapă a sezonului regulat și să își îndeplinească obiectivele stabilite la începutul întrecerii. De asemenea, ne bucură faptul că Juniorii C și-au trecut în cont al doilea succes consecutiv în Liga Elitelor U15, pe terenul echipei FC Botoșani.

JUNIORI A
Elevii lui Constantin Pancu au jucat duminică, 24.10.2021, cu ACS Juniorul Suceava, derby-ul seriei. Rezultatul final a fost 3-3 (1-0), după ce în minutul 78 se consemna o diferență, 3-1, care dădea spreanțe într-un succes fără drept de apel. Sucevenii au egalat însă în ultimul minut. Golurile au fost înscrise de: Catău (44), Bordei (76), Pop (78) și, respectiv, Hrecemiu (55, 80) și Eminovici (90+3).
Calificați deja în play-off-ul Seriei 1 a Campionatului Național U19, ai noștri se pregătesc acum de partida din deplasare de la LPS Bacău. Dacă nu pierd vor termina pe locul 1 sezonul regulat al seriei 1 și pe 3 noiembrie vor juca în faza I a Cupei Elitelor U19

CSM Ceahlăul:
Tadir – Fleșeriu (71, Oprea), Ștefănescu, Livezeanu (88, Roșu), Amihăiesei, Luca (80, Vîrlan), Pop, Lăcustă, Lungu (80, Micu), Bordei, Catău (88, Surdu).
Rezerve neutilizate: Pitaru, Marian, Pascu, Maftei.

Campionatul Național U19, Seria 1, Etapa 10 – REZULTATE:
CSS Odorheiu Secuiesc – FC Bacău 4-1
LPS Iași – CSM Pașcani 2-3
Aerostar Bacău – LPS Suceava 3-3
FC City Iași – LPS Piatra Neamț 4-0
LPS Roman – LPS Bacău 8-2
CSM Ceahlăul Piatra Neamț – Juniorul Suceava 3-3
Clasamentul se poate vedea aici: http://csmceahlaul.ro/clasament/

JUNIORI B
CSM Ceahlăul Piatra Neamț a învins cu 4-1 pe ACS Juniorul Suceava în etapa 10 a sezonului regulat în Seria 1 a Campionatului Național U17, după ce oaspeții au condus la pauză cu 1-0. Corniciuc (28) a deschis scorul pentru seuceveni, pentru ca după pauză Simionescu (60)Sorlescu (74), Corugă (87) și Drăgoi (89) să semneze golurile unui succes care aduce echipa noastră la un singur pas de play-off. Echipa pregătită de Daniel Mahu Moisii a ajuns în situația în care, dacă nu pierde sâmbătă în deplasare la LPS Bacău, este sigură de participarea în play-off-ul grupei.

CSM Ceahlăul:
Hâncu – Drăgoi, Chiriac, Curbăt, Coroi (89, Lupașcu), Măriuța, Mitronche B. (46, Corugă), Canea (70, Canea), Sorlescu, Mitronche S. (65, Moraru), Simionescu (89, Gavriluță).
Rezerve neutilizate: Iacoboaea, Dragomir.

Campionatul Național U17, Seria 1, Etapa 10 – REZULTATE:
CSS Odorheiu Secuiesc – FC Bacău 0-5
LPS Iași – CSM Pașcani 0-0
Aerostar Bacău – LPS Suceava 2-3
FC City Iași – LPS Piatra Neamț 1-1
LPS Roman – LPS Bacău 4-1
CSM Ceahlăul Piatra Neamț – Juniorul Suceava 4-1
Clasamentul se poate vedea aici http://csmceahlaul.ro/clasament/

JUNIORI C
Liga Elitelor U15 este, până acum, o competiție în care copiii noștri se descurcă bine. După debutul cu victorie în întrecere, a urmat duminică un alt succes și tot la limită, 1-0, la FC Botoșani. Golul care a făcut diferența a fost înscris de Costan, iar CSM Ceahlăul este lider cu șase puncte.
Având în vedere că sunt cinci echipe în serie și în fiecare etapă o formație are pauză, pe 31 octombrie, echipa noastră nu va avea joc oficial.

CSM Ceahlăul:
Ifrim – Andrei, Curteanu, Botezatu, Tudosă, Ilioaia, Focșa, Ursache, Găleată, Orchianu, Costan.
Rezerve utilizate: Porumbița, Asavinei Cos., Corobanea.Rezerve neutilizate: Stan, Cosău, Panainte, Marian, Hogea, Toma.

Liga Elitelor U15, Seria 1, Etapa 2:
FC Botoșani – CSM Ceahlăul Piatra Neamț 0-1
ACS Juniorul Suceava – CSM Politehnica Iași 6-2
AS Unirea Ruginoasa a stat
Clasamentul se poate vedea aici http://csmceahlaul.ro/clasament/