Victorie care ne menține pe loc de play-off

CSM Ceahlăul a reușit un succes important în a doua deplasare a campionatului, pe terenul celor de la Viitorul Panddurii Târgu Jiu. Ai noștri au învins cu 2-0 (2-0), golurile fiind marcate de fundașul Cristi Jalbă (29) și mijlocașul lateral Marius Savu (41). În afara acestor faze finalizate cu gol, CSM Ceahlăul a mai avut alte oportunități de a înscrie în prima repriză la Târgu Jiu, după care, după pauză a conservat rezultatul. Chiar și așa, echipa mai periculoasă a mitanului secund a fost tot formația noastră, numai că imprecizia la finalizare sau intervențiile bune ale portarului gorjean au păstrat nemodificată tabela.

Astfel, s-a încheiat în cel mai fericit mod o săptămână plină și grea pentru echipa noastră. CSM Ceahlăul s-a calificat în play-off-ul Cupei României Betano și urmează a disputa în meci în această fază a competiției în perioada 29-31 august 2023. Adversarul va fi aflat în urma tragerii la sorți de miercuri, 23 august 2023, care va începe la ora 13:00.

Până la meciul din Cupa României, CSM Ceahlăul are meci oficial în Liga 2 Casa Pariurilor, în etapa 4 urmând a înfrunta pe CS Mioveni. Jocul a fost programat pentru sâmbătă, 26 august 2023, cu începere de la ora 11:00.

Trebuie menționat faptul că CSM Ceahlăul ocupă loc de play-off în clasament, dar și că ultimul meci al rundei este programat marți, 22 august 2023, între Chindia Târgoviște și Gloria Buzău. Oricum, și după terminarea acestei partide, CSM Ceahlăul nu poate coborî maijoc de locul 5.

CSM Ceahlăul
Krell – Albino, Jalbă, Vișinar, Bacalu, Savu (Anton, 81), Jaquite (Petkov, 91), Onișa, Llullaku (Petre, 81), Neicuțescu (Forizs, 74), Ciobanu (Agostinho, 74).
Rezerve neutilizate: Boison, Fărăgău, Fonseca, Ștefănescu.
Antrenor: Cristian Pustai.